2777
2789
عنوان

١٠ روز از تاريخ پريودم گذشته

1 بازدید | 11 پست

بنظرتون علائم بارداريه؟؟ بچه ها من ١٠ روز از تاريخ پريودم گذشته هيچوقت سابقشو نداشتم هميشه منظم بودم فوقش يكي دو روز عقب يا جلو ميشد تاريخش ولي الان ده روز گذشته و پريود نشدم. درد زير شكم دارم.ترشحاتم اين دو سه روز بيشتر شده سرم درد ميكنه ولي درد سينه اصلا ندارم.

خدايا شكرت❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز برای اولین بار پریودم تاخیر داره😭باید تا امروز میشدمدارم روانی میشمشما اقدامی؟

نه من اقدام نكرده بودم بعد از سقط پارسالم. هنوز آزمايش خون ندادم كه ببينم مثبته يا نه.جلوگيري طبيعي داشتيم.

خدايا شكرت❤️🤍
نه من اقدام نكرده بودم بعد از سقط پارسالم. هنوز آزمايش خون ندادم كه ببينم مثبته يا نه.جلوگيري طبيعي ...

بنظرت غیر از بارداری چه دلایلی داره تاخیر؟

شما علایم داری؟

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
بنظرت غیر از بارداری چه دلایلی داره تاخیر؟شما علایم داری؟

استرس و تنبلي تخمدان و كيست و مشكلات هورموني و حتي چاقي هم ميتونه باعث نامنظمى پريود بشه.ولي خب احتمال بارداري هم هست. بنظر من بذار يه هفته از پريودت بگذره بعد برو آزمايش. من علائممو بالاتر گفتم عزيزم بخونشون.

خدايا شكرت❤️🤍
بنظرت غیر از بارداری چه دلایلی داره تاخیر؟شما علایم داری؟

من دقیقا این ماه نشدم هنوزم نشدم الان یک ماهه

آزمایش بارداری م منفی بود رفتم آزمایش تیروئید دادم بددددجوری کم کاری دارم. شروع کردم قرص خوردن...