نکنیاااا دختر موقع عصبانیت هیچ تصمیمی نگیر من کردم ولی تو نکن شاید زندگی تو صفحه ی بعدی روی خوش خودشو خواست نشون بده اونوقت چی ، میخوای یه بازنده از این دنیا بری، ما برای یه هدفی اومدیم دختر نزار بگن الکی اوندو الکیم رفت هدف داشته باش براش بجنگ اینروزا تموم میشه
و دراخر میخوام بدونی بخدا تو تنها نیستی🫂 منم دقیقا تو شرایط تو دارم زندگی میکنم منم دخترم با همین شرایطی ک میگی، با پوستو استخون هم درکت میکنم ، بارها مردمو زنده بشدم ولی نمیخوام دیگه خودمم اونی باشم ک به خودم اسیب بزنم ، باور کن اینروزا تموم میشه ما محکومیم به ادامه دادن این دنیا ک جایی نداشتی تا الان نزن خراب نکن کاری نکن اون دنیاتم جایی نداشته باشی هروقت نیاز داشتی میتونی باهام صحبت بکنی
درکت میکنم تو دنبال دلیل هستی برای موندن حالام من یا حرفامو بدر حد یه دلیل بپذیر🥲بیخود نیست ک من چشمم ب این تاپیک افتاده بی حکمت نیست من برای لیست غذای خوابگاهی اومده بودم الانم ک اینجام نمیخوام الکی اومده باشم🥲❤️
خیلیم خوب کردی اینجا گفتی نزار هرکی ازهرکجا پاشد اومد اینجا هرچی گفت تاثیر بد روت بزاره یا ترغیبت کنه ب اون اشتباه بزرگ همه آدما درکی از زندگی و شرایط توندارن جلوتو ک نمیگیرن ک هیچ ترغیب هم میکنن مثل اینکه هیچ مهم نیست براشون ممکنه با این حرفشون ممکنه زندگیو از یه آدم بگیرن خداشاهده ک حرفهای اینجوری بیشتر از صوانح آدم کشته.