2777
2789
مادرت چیکار میکنه وقتی دعوا میکنه با پدرت؟نمیگه شما برید بیرون یا برید یه اتاق دیگه؟

نه هیچی نمیگه . چند بار گفت شما برید اون اتاق پدرم پرید بهش که بزار ببینن تو فلانی و ...

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خودکشی راه درمان نیست ممکنع فلجم بشیم ولی واقعا به تهش رسیدم اگ مطمئن بودم فلج نمیشم میمیرم خودکشی م ...

من تورو بکشم تو منو 

نظرت؟

موند به قلبم حسرتش،ولی عشق همینی هست،،که هست!!! بخوام نخوام ندارمت... :)🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بخاطر کسی زنده نموندم . از همه بدم میاد:)) فقط اجی ۱۴سالمو دوس دارم

کسی ک زنده میمونه دلیل داره

ترس.احساس گناه.جرعت نداشتن...دلبستگی به جیزی 

هرچی که هست تو فقط افکارشو داری و نیاز به یکی داری بهت توجه کنه یا بهت محبت کنه

محیط خانواده که آشوب باشه ذهن اهل خانه آشفته میشه حق داری ولی اگر قرار باشه با هر اتفاقی بفکر خودک.. ...

اخه اگه نرم تو دعواشون دخالت کنم بهم پول نمیدن لباس بخرم؛ واسه همین مجبورم

همیشه بابام میگه اگه نیای بهت پول نمیدم

با بقیه افراد خونه مشکلی ندارم فقط مشکلم پدرمه

به مامانم میگم طلاق بگیر میگه چیکار کنم طلاقم نمیده

بچه ها نخندینااا🥲🖤

نه هیچی نمیگه . چند بار گفت شما برید اون اتاق پدرم پرید بهش که بزار ببینن تو فلانی و ...

سخته درکت میکنم.داداشت چند سالشه؟میتونید با هم برید سرکار؟الان خودت مدرسه میری یا نه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

سخته درکت میکنم.داداشت چند سالشه؟میتونید با هم برید سرکار؟الان خودت مدرسه میری یا نه؟

داداشم ۲۷سالشه

نه داداشم میبرتم مدرسه نمیزارن حتی خودم برم. همیشه جلو همکلاسیام خجالت میکشم و مسخرمم میکنن

بچه ها نخندینااا🥲🖤

داداشم ۲۷سالشهنه داداشم میبرتم مدرسه نمیزارن حتی خودم برم. همیشه جلو همکلاسیام خجالت میکشم و مسخرمم ...

پدرت از اول به مادرت شک داشته؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

داداشم ۲۷سالشهنه داداشم میبرتم مدرسه نمیزارن حتی خودم برم. همیشه جلو همکلاسیام خجالت میکشم و مسخرمم ...

سعی کن تحت تاثیر حرفای بابات قرار نگیری...

اره از ۵سالگیم یادمه همین بود

سعی کن بهانه دستش ندی...اصلا کاری باهاش نداشته باش...امیدوارم اوضاع برات بهتر بشه...

نکنیاااا دختر موقع عصبانیت هیچ تصمیمی نگیر من کردم ولی تو نکن شاید زندگی تو صفحه ی بعدی روی خوش خودشو خواست نشون بده اونوقت چی ، میخوای یه بازنده از این دنیا بری، ما برای یه هدفی اومدیم دختر نزار بگن الکی اوندو الکیم رفت هدف داشته باش براش بجنگ اینروزا تموم میشه 

و دراخر میخوام بدونی بخدا تو تنها نیستی🫂 منم دقیقا تو شرایط تو دارم زندگی میکنم منم دخترم با همین شرایطی ک میگی، با پوستو استخون هم درکت میکنم ، بارها مردمو زنده بشدم ولی نمیخوام دیگه خودمم اونی باشم ک به خودم اسیب بزنم ، باور کن اینروزا تموم میشه ما محکومیم به ادامه دادن این دنیا ک جایی نداشتی تا الان نزن خراب نکن کاری نکن اون دنیاتم جایی نداشته باشی هروقت نیاز داشتی میتونی باهام صحبت بکنی 

درکت میکنم تو دنبال دلیل هستی برای موندن حالام من یا حرفامو بدر حد یه دلیل بپذیر🥲بیخود نیست ک من چشمم ب این تاپیک افتاده بی حکمت نیست من برای لیست غذای خوابگاهی اومده بودم الانم ک اینجام نمیخوام الکی اومده باشم🥲❤️

خیلیم خوب کردی اینجا گفتی نزار هرکی ازهرکجا پاشد اومد اینجا هرچی گفت تاثیر بد روت بزاره یا ترغیبت کنه ب اون اشتباه بزرگ همه آدما درکی از زندگی و شرایط توندارن  جلوتو ک نمیگیرن ک هیچ ترغیب هم میکنن مثل اینکه هیچ مهم نیست براشون ممکنه با این حرفشون ممکنه زندگیو از یه آدم بگیرن خداشاهده ک حرفهای اینجوری بیشتر از صوانح آدم کشته.