2777
2789
عنوان

سقط در 13 هفتگی با قرص کی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست
همه که قرار نیست با قرآن و این چیزا زندگیشون رو راه ببرن، اگه به همه چیز قرآن اعتقاد دارید قرآن گفته ...

من باشما بحثی ندارم غیبت شرایط داره میگی اینجا پراز غیبت هست بعدم حرفمون سربچه ناقص نبود سربچه سالم این خانم که هنوز معلوم نیست قطعا آدم دوست نداره بچه ای دنیا بیاد که عذاب بکشه بیشتر خودبچه نه نگران تروخشک کردن وزحمت مادر وگرنه که خدابخواد یه بچه ناقص دنیا بیاد صدتا دکترم جمع شن نمیتونن تشخیص بدن بهتره یکم جدیدتون رو وسیعتر کنین واینکه شما هرجور راحتی زندگی کن یه خدابیشتر نیست خدای شما خدای شما خدای من کردن یعنی شرک مطلق تمام

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
همه که قرار نیست با قرآن و این چیزا زندگیشون رو راه ببرن، اگه به همه چیز قرآن اعتقاد دارید قرآن گفته ...

بعدم بله تموم درد بدبختیه این دنیا اینه که همه چی زندگیمون باقرآن وبه قول شما این چیزا راه برده نمیشه حداقلینش رو میتونیم حداقل رعایت کنیم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدم بله تموم درد بدبختیه این دنیا اینه که همه چی زندگیمون باقرآن وبه قول شما این چیزا راه برده نمیش ...

باشه دیگه عزیزم شما با قرآن پیش برو دست از سر ماها بکش مگه زوریه که همه به اون روش زندگی کنن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی