2777
2789
عنوان

سقط در 13 هفتگی با قرص کی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو و آزمایش منم خوب نبود الان بچم صحیح و سالمه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عروس خاله ام ان تی و غربالگریش مشکوک به سندروم داون بود ولی آمینوش خوب بود الانم پسرش گلاس اوله

صبر کن شاید آمینو خوب باشه

از ترس درد عجله نکن دو سه هفته اضافه تر درد اضافه تر نداره

انقد آدم بودن بچه رو بخاطر احتمال مشکلی که دکتر داده سقط کردن، بعد دیدن سالم بوده و واقعا روز خوش دی ...

این چه حرف چیه روز خوش نداشتن یعنی چی یعنی خدا میاد بخاطر خطای پزشکی یکی دیگه از مادر انتقام میگیره ؟  حتی سقط عمد هم باشه گناهی نداره مادر خودش انتخاب میکنه که بچه رو نگه داره یا سقط کنه ، چون اون مادره که باید از بدن خودش از روح و جسم خودش مایه بذاره تا آخر عمر اون بچه رو تر و خشک کنه پس خودش برا خودش میتونه تصمیم بگیره من اعتقادی به گناه و ابن چیزا ندارم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
این چه حرف چیه روز خوش نداشتن یعنی چی یعنی خدا میاد بخاطر خطای پزشکی یکی دیگه از مادر انتقام میگیره ...

یعنی خدامیگه سقط نکنین گناه داره قبول ندارین، من حرفم بچه ناقص نیست ها خیلیا بچه سالم رو سقط میکنن 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
یعنی خدامیگه سقط نکنین گناه داره قبول ندارین، من حرفم بچه ناقص نیست ها خیلیا بچه سالم رو سقط میکنن

من نمیدونم خدا کجا گفته 

ولی اون مادره که مجبوره از پوست و گوشت و استخونش اون بچه رو پرورش بده و سختی هاشو بکشه پس به نظرم حق انتخاب داره که بخواد نگه داره یا سقط کنه چون تماما مسئولیتش با خودشه

من نمیدونم خدا کجا گفته ولی اون مادره که مجبوره از پوست و گوشت و استخونش اون بچه رو پرورش بده و سختی ...

توی قرآن، مادرم که باشه خداتصمیم گرفته خواسته شده وگرنه که نمیشد حالا اینا که میگن بعدکلی آزمایش ناقص است هم آدم دلش نمیاد وباسختی زیاد اگه دل به سقط بده ماهاخالق داریم تصمیم گیرنده صد زندگیمون ت بعضی شرایط فقط خودمون نیستیم رضایت خشنودی افریدگارمون هم مهمه وگرنه که بخوایم از همه دستوراتش سرپیچی کنیم چطوره مخلوق وبنده ای هستیم تامشکل پیش میادبدو بدو دست به دعا بعدش میشه مادر خودش زجرمیکشه خودش تصمیم میگیره جون بچش بگیره یا نه یعنی چی آخه به اندازه سر سوزن نه عقلانی نه منطقی 

پس خدای بالاسر ما چه کاره س 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
من نمیدونم خدا کجا گفته ولی اون مادره که مجبوره از پوست و گوشت و استخونش اون بچه رو پرورش بده و سختی ...

بعدهم شما که حتی نمیدونی خدا کجا گفته نگفته چجورمیگی گناهه رو قبول نداری، الکی نیست که گفته بهشت زیر پای مادره وگرنه میگفت پدر بخاطر تموم سختی هایی که مادر میکشه سفارش کردن حتی به زبان حق یه اوفففف گفتن به مادر پدر رونداره فرزند (درقرآن) 

بازم هرکس خودشو اعتقاد خودش ولی حرف وراه درست نشون داده شده 

نمیخوام بزرگتر شه و با درد بیشتری بندازمدکتر سونو مستقیما اظهار ناامیدی کرد جواب ازمایش غربالگری هم ...

آهان اگه جواب آزمایشتم خوب نبوده پس مجبوری سقط کنی فکردم فقط سونوت بد بوده

توی قرآن، مادرم که باشه خداتصمیم گرفته خواسته شده وگرنه که نمیشد حالا اینا که میگن بعدکلی آزمایش ناق ...

همه که قرار نیست با قرآن و این چیزا زندگیشون رو راه ببرن، اگه به همه چیز قرآن اعتقاد دارید قرآن گفته غیبت هم بده شما هم که اینحایی اینحا هم پره غیبته 

بعد هم خدا یعنی راضیه یه مادر از حاملگی تا زمان مرگش زجر بکشه و یه بچه ناقص رو به دنیا بیاره و تا عمر داره عذاب بکشه و تر و خشکش کنه هم عذاب روحی روانی هم عذاب جسمی،  بعد اون بچه هم کلی بدبختی بکشه آخرش هم بعد مرگ‌ مادر آواره بیفته یه گوشه و بمیره ؟ خدا گفته راه عقلانی رو پیش برو من خدایی که شما میگید رو نمی‌فهمم من خدای قلبم رو می‌پرستم خدایی که حسش میکنم

2810