2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا برم مدرسه معلم دخترمو بکشم یا مدیر مدرسه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 75 پست
مدیر خاک برسر کلا باید اون خانم مسن رو نپذیره،و معلم با صلاحیت بیارهبچه های مردم چه گناهی کردن که با ...

ببخشید عزیزم ولی فکر میکنم با شیوه ی کار اموزش و پرورش اشناییت ندارین .

اون معلم مسن تر تا زمان بازنشستگی باید فعالیت داشته باشن و این مدرسه نشه یه مدرسه ی دیگه 

ودانش اموزان دیگه و اولیا دیگه 

فقط یک مکان رو نگاه نکنید 

از طرفی خب باسابقه ام هستن و صد درصد بهتر میتونن بچه هارو کنترل کنن و تدریس کنند .

معلم جوان تر هم با شور و شیوه های بیشتری کنارشون هست هر دو یک مزییتی دارند بالاخره 

اخه میترسم مدیر لج کنه بدتر بشه

نه اینا از اداره بدجور حساب میبرن

مگه الان شرایط خوبه که میترسی

انقدر ترس نابجا خوب نیست

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشهد بیشتر معلمای بازنشسته رو‌جذب میکنه ،،دو ساله معلمای بچه هام بازنشسته هستن اومدن روی کار با حقوق کم ،معلما مسن و‌خسته هستن حوصله درس و بچه هارو ندارن ،روش تدریس و‌ برخوردشون قدیمیه ،اصلا سر زنده نیستن ،،،دیروز سلام معلم دخترم میکنم نگام کرد رد شدجواب  نداد بنظرتون این رفتار شایسته یه معلم هست؟

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
مدیر اگه از اول تابستون درخواست معلم میداد ،حالا مجبور نبود این خانم رو معلم کنه

نیرو کمه اصلا صرفا به مدیر تنها ربطی نداره گلم و همه ی افراد تو حرفه ی خودشون بازنشسته باید بشن دیگه طبیعیه .ددسته معلم جوان تر برای بچه ها بهتره اما نمیشه کلا شیوه کار رو زیر سوال برد 

عارع خوشحالم که مثه بقیه نیستم

خوشحالی نداره ولی میخوای باشی باش

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پسر من پارسال کلاس اول بود مدرسه دولتی

یه پیرمرد لهجه دار مزخرف،یه عالمه دانش آموز بی تربیت و چندتا  بیش فعال .همه باهم تو یه کلاس

در طول سال تحصیلی یبار ندیدم پسرم چیزی تو دفتر مشق نوشته باشه و بیاد خونه. به ذهنم نرسید که مدرسه شو عوض کنم.فقط منتظر بودم سال تموم شه

بچه م هیچ علاقه ای به درس و کلاس نداشت

تابستون حسابی باهاش کار کردم ،یک جلسه هم معلم خصوصی براش گرفتم تا سطحشو بسنجه.

امسال بردمش یه مدرسه خوب،الآن خییییلی اوضاعش خوبه.

کاااش مدارسی مثل مدرسه قبلی پسرم وجود نداشت

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مشهد بیشتر معلمای بازنشسته رو‌جذب میکنه ،،دو ساله معلمای بچه هام بازنشسته هستن اومدن روی کار با حقوق ...

خیر نیست 

متاسفانه این خانه از پای بست ویران است 

اشکال کار از ریشس  که این مدل مشکلات پیش میاد .

هم توجذب مشکل هست هم توحقوقشون مشکل هست

مشهد بیشتر معلمای بازنشسته رو‌جذب میکنه ،،دو ساله معلمای بچه هام بازنشسته هستن اومدن روی کار با حقوق ...

واقعا دل ادمو  خون میکنن با این کاراشون ...تنها امید و دلخوشیمون اینده ی بچه هاست که اینم

...

کمبود معلم نیس،،،، خودشون دنبال معلم بازنشسته هستن تاحقوق کم بدن ،،،وگرنه خیلی معلمای جوون هستن بیکا ...

مگه معلمها از آموزش و پرورش نیستن ؟مدیر مگه حقوق میده که دنبال معلم سن بالای ارزون میگرده ؟

من دقیق سیستم مدارس دولتی رو نمیشناسم

پسر من پارسال کلاس اول بود مدرسه دولتییه پیرمرد لهجه دار مزخرف،یه عالمه دانش آموز بی تربیت و چندتا ...

واقعا کاشکی بیشتر به مدارس و محیطش رسیدگی میشد و اهمیت بیشتری میدادن 

کاش میدونستن که چقدر مدرسه و محیطش مهمه برای آینده ی یک کشور 

اوکی حالا فشار نخور ،اصن من مجردم بچه ندارم

آفرین برو از داروخونه قرص فشار بگیر بخور

فشار انقدر بالا خوب نیست

ببخشید عزیزم ولی فکر میکنم با شیوه ی کار اموزش و پرورش اشناییت ندارین .اون معلم مسن تر تا زمان بازنش ...

معلم های مسن توانایی کنترل کلاس رو اگه داشته باشن خوبن،در غیر اینصورت واویلاست

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

2810