2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا برم مدرسه معلم دخترمو بکشم یا مدیر مدرسه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 75 پست
دعوا که نه.. اما محترمانه اعتراض کنین که بچه ها با دو روش تدریس و دو فرد متفاوت نمیتونن پیشرفت درسی ...

احتمالا میخوان برای درسهای حفظی از این معلم مسن استفاده کنن

بیچاره اون معلم جوان که باید جور دوتا کلاسو بکشه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

قطعا بچه مدرسه ای نداری

اصن بچه ندارم ،مجردم ولی اگه یه زمانی بچه دار شم جوری تربیتش می کنم که به معلم اکتفا نمنه چون خودمم از یه سنی به بعد اینجوری شدم الآنم که دانشجوئم به استادا چندان گوش نمی دم هرچی یادمیگیرم از استادای هندیه یوتوبه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوس داری اون معلم خوبه فقط برا بچه تو باشه ؟ پس اون کلاس دیگه چی ،؟؟؟ اونا هم دلشون مث تو معلم خو ...

مدیر خاک برسر کلا باید اون خانم مسن رو نپذیره،و معلم با صلاحیت بیاره

بچه های مردم چه گناهی کردن که باید این جو رو تحمل کنن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

واقعا تعجب می کنم از بعضیاتون برای همچین چیزی حرص می خورید و حالتون بد میشه واقعا خیلی پیش پا افتادس

اونی که عجیبه تویی

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مدیر حق داره ناچاره چیکار کنه ب شمام حق میدم تقصیر اون بالاسریاس ک دیگ معلم جذب نمیکنن

خودمم رشتم علوم تربیتیه ولی یه سری جدیدا معلم جذب کردن که نمیکردن بهتر بود تایپیک هاشون رو که میبینی میخوای سر به بیابون بزاری چه برسه به کامنت هاشون🙁

اصن بچه ندارم ،مجردم ولی اگه یه زمانی بچه دار شم جوری تربیتش می کنم که به معلم اکتفا نمنه چون خودمم ...

خوشگلم

بچه های ابتدایی بسیار وابسته هستن به معلم ،محبت معلم،آموزش معلم،انرژی معلم

باید در آرامش آموزش ببینن و لذت ببرن.نه همش استرس داشته باشن و....

استارتر کلا کلاس چهارم به بعد مهمه

خیلی دنبال مدرسه خوب باش

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه تقصیر مدیر هست نه معلم واقعا کمبود معلم وجود داره

مدیر اگه از اول تابستون درخواست معلم میداد ،حالا مجبور نبود این خانم رو معلم کنه

نه تقصیر مدیر هست نه معلم واقعا کمبود معلم وجود داره

کمبود معلم نیس،،،، خودشون دنبال معلم بازنشسته هستن تاحقوق کم بدن ،،،وگرنه خیلی معلمای جوون هستن بیکارن استخدامشون نمیکنن ،،،دور ورم همه معلم جوون بیکار اونوقت چندتا بازنشسته داریم سرکارن با حقوق کم ،،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
مدیر خاک برسر کلا باید اون خانم مسن رو نپذیره،و معلم با صلاحیت بیارهبچه های مردم چه گناهی کردن که با ...

اخه تا حرف بزنی میگن معلم نیست داداش من معلمه شیفت صب کلاس دوم درس میده شیفت عصر چهارم میگه دیگه کم میارم اما میگن معلم نیس باید دو شیفت کار کنین 

2810