2777
2789
عنوان

قرص سایتوتک لطفا بیاید تبادل نظر

88 بازدید | 6 پست

بعد دو سال اقدام باردار. شدم ۳ ماهمه رفتم سونوی سوم دیروز بهم گفتن قلبش نمیزنه شک کردم مجدد همون دیشب ي جا دیگه نوبت گرفتم ببینم صحت داره یا. نه بازم گفتن قلبش نمیزنه دنیا رو سرم خراب شد ، دکتر تهران اومده بودم از شهرستان دکتر برام قرص سایتوتک نوشت امروز مصرف کنم ولی نگفت چطوری هرچی زنگ میزنم مطبش که بدونم چند تا نیازه پاسخ نمیدن نميتونم مجدد تا تهران بيام خانومایی ک تجربه داشتن برای. بارداری. ۲ ماهو نیم پنج تا قرص. کافیه؟چون من کلا ۵ تا گرفتم میترسم کافی نباشه کسایی ک تجربه داشتن سقط بااین قرص. دردناکه؟ته دلمو خالی نکنید

چطور باید باورکرد که راست میگی؟!

محاله دکتر همچین قرصی بده طریقه مصرفشو نگه! شماره که داری زنگ بزن ازش بپرس.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دوتای اول بین لثه و لپ میذاری 

بقیه رو هر ۴۰ دقیقه یه دونه شیاف میذاری 

تا ۲۴ ساعت مسکن نباید بخوری دهانه رحم رو میبنده

قرص متیل ارگونوین هم باید بهت داده باشه که از ۱۴ بعد سقط شروع میکنی خوردن بقایا نمونه

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور باید باورکرد که راست میگی؟!محاله دکتر همچین قرصی بده طریقه مصرفشو نگه! شماره که داری زنگ بزن از ...

اولا ک طریقه مصرفش رو همه بلدن بلدم نباشن هستن کسایی. ک راهنمایی کنن تو گوگلم نوشته. من طریقه. مصرف نخاستم راهنمایی و تجربه. دوستان رو خاستم بهم دلگرمی بدن،   شما باور کنی یا نکنی چ. فرقی ب حال. من داره. مگه. اینجا گفتم باور کنی؟چیو اصلا؟چ نسبتی با شما دارم بخای باور بکنی یا. ن نظر. دوستان برام مهمه. چ آدمایی پیدا. میشن جای. دلداری. دادنه؟دکترا از همه بدتر شدن فقط ب فکر پولن بعدش. ک ویزیت. بشی دیگه حواب تلفنتم نمیدن. من طریقه مصرف. نپرسیدم. گفتم اونایی ک تجربه کردن چ حسی داشتن 

سلام گلم من از این پیج اینستا خریدم 

Cytotec__1402

خودشون پزشک هستن ، درطول مصرف کاملا باهام در ارتباط بودن و راهنماییم میکردن ، قبل مصرف دارورو به پزشک نشون دادم ایشون هم تایید کردن که اصله 

هرکه منظور خود از غیر خدا میطلبد ، چون گداییست که حاجت ز گدا میطلبد