2777
2789

من چند سال دوست بودم 18 سالگیم ازدواج کردیم خییلی سریع و بدون هیچ مراسم همچی تموم شد

نمیگم خوب نیست همسرم خوبه عاشق همیم ولی زود ازدواج کرد زود بزرگت میکنه

میبینی هیچی نشده غصه زندگی میخوری

ترس از بارداری داری 

مجبوری از سن کم مکلات زندگیتو یجوری مدیریت کنی که اسیبی به رابطه تو همسرت نزنه

زیر 20 سال نه ئارد رابطه شین نه به ازدواج فک کنین

لایک نکن خواهر منننن  

چطوری زیر ۱۸سال دوست پسر داشتید و باهاش چندسال موندین؟

من اصلا بیشتر از ۶ماه حوصله ام به هیچکس نمیکشه نزدیک ۳۰ سن دارم😂

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا تا وقتی مستقل نشدی نباید وارد رابطه و ازدواج بشی به نظرم

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
چطوری زیر ۱۸سال دوست پسر داشتید و باهاش چندسال موندین؟من اصلا بیشتر از ۶ماه حوصله ام به هیچکس نمیکشه ...

😂😂😂وای حق 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

آره واقعاً....

منم با همسر سابقم به خواست خودم ۱۷ سالگی ازدواج کردم الان که میگن بقیه مجردی و از دوره ی مجردی خاطره میگن من خاطره ای ندارم فقط از اون سن دعوا و بحث و بشور بساب یادمه.🫡🫡

تازه اول خوش گذرونیام باید میشد رفتم ازدواج کردم....😑😑

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

و منی که زود ازدواج کردم.پشیمون نیستم. میگم.یار خوب تمام ماجراست...

یار خوب تموم ماجرا نیست عزیزم این یه نگاه سطحیه

الان همسر من خوبه واقعا هیچ مشکلی ندارم

ولی مشکلات زندگی مشترک زیاده و طبیعتا یه دختر 18 ساله سختی زیادی میکشه

من نمیگم اشتباه کردم ولی به دخترای مجرد میگم از زندگی مجردیشون لدت ببرن

لایک نکن خواهر منننن  
اشتباه من همین جا بود

همسرت چندسالش بود؟

من ۲هفته پیش کات کردم دوست پسرم ۳۵سالش بود 

گفت من فعلا اماده تشکیل زندگی نیستم منم کات کردم

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
همسرت چندسالش بود؟من ۲هفته پیش کات کردم دوست پسرم ۳۵سالش بود گفت من فعلا اماده تشکیل زندگی نیستم منم ...

همسرم الان 26 سالشه

اون موقع که دوست شدیم من 14 سالم بود از 15 سالگیم رسما رابطمون واسه ازدواج بود کاملا عاشقانه

لایک نکن خواهر منننن  
2810