2777
2789
عنوان

سلام آگهی داخل دیوار

1272 بازدید | 78 پست

خانوما من ی آگهی گذاشتم داخل دیوار لباس های دست دوم خودمو بفروشم ک نیاز ب پولشون داشتم ی آقایی اومدن و گفتن من بهتون کمک میکنم آگهی رو بردارید من ازشون پرسیدم ک از این کمکتون چ قصدی دارید گفتن ک بخدا فقط کمک 

بعد از این ک پولو واریز کردن از من شماره خاستن ک مطمئن بشن مرد یا پسری ازشون کلاهبرداری نکرده زنگ ک زد شرو کرد ب این ک قدت چنده و چن سالته و ... قط کردم

و بعدم پیاماش شرو شد ک دوس بشیم و اینا 

من ک گفتم نمیتونم من متاهلم و خجالت بکشید و اینا(اینم بگم ک ایشوونم گف متاهل هستم و دوتا بچه دارم ولی نیاز ب عشق دارم)

حالا ک رابطه دوستیشو قبول نکردم میگ پولمو بزن راضی نیستم 

عایا حرامه اون پول ؟

آخه با رضایت خودش زد بعنوان کمک

همچین مردهایی باید ادب بشن که انقدر مزاحمت ایجاد میکنن

اون اگه حلال حروم حالیشه نمیاد با وجود زن و بچه پیشنهاد بده و مزاحمت ایجاد کنه اگه قصدش خیر بوده که دیگه دوباره چرا پول میخواد اگه در مقابل دوستی بوده یعنی فریب داده از اول

به گرم مزاحمت ازش شکایت کنی از این مبلغ بیشتر باید پرداخت کنه طبق قانون 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

آره برگردون پولش رو 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کن ازش به جرم مزاحمت و فریب 

بهش جزای نقدی میبرن باید پرداخت کنه

همچین مردهایی خیلی زیاد شدن مخصوصا تو دیوار باید ادب بشن به بدترین شکل

شر ک نمیتونه بشه خودش خیلی ترسیده چون همه چیشو گف آدرس مغازه و ...

ببر پیاماشو داری به پلیس فتا نشون بده که اول گفته به قصد خیر کمک میکنم

دوم اومده فریب داده گفته در مقابل دوستی میدم

شکایت کن ازش به جرم مزاحمت و فریب بهش جزای نقدی میبرن باید پرداخت کنههمچین مردهایی خیلی زیاد شدن مخص ...

بش میگم تو زن داری اگ زن هم نداشتی حق نداری ب زن متاهل درخواست دوستی بدی میگ مهم نیس مهم منم مهم خودتی ک عشق و حال کنیم 

فقط ۴۰۰ بود بخدا پول زیادی هم نبود

شما برو  پولشو از طریق بانک بهش برگردون که مدرک واریز موجود باشه دردسر درست نکنه بعد هم بلاک کن وتمام

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اگه نزنی برات دردسر درست نمیکنه؟ الان دوره زمونه ای نیست که محض رضای خدا کسی کمک کنه ؛ شما خودت متوج ...

ن آخه همش گف قصدم کمکه 

حالا هم ک کسی قصد کمک داره شما باور نمیکنید گف آگهی رو حذف کن من کمکت میکنم ۴۰۰ تومن

2810