2777
2789
عنوان

سلام آگهی داخل دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 78 پست
واقعأ ؟

آره اون یه شخص عوضیه ، چرا میخوای پولش بمونه دستت ، فقط به دیوار اطلاع بده که مسدود بشه ، و این که دقیقا به همون حسابی بزن که پول ازش اومده

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پولو بده، پول حروم و نارضایتی خوردن نداره ، این خق زن و بچشه که این هرزه باهاش دنبال کاسبی هست، بده بره گمشه مرتیکه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اگه همین پیامارو داری بگو میبرم پلیس فتا نشون میدم حداقل ده برابر اون باید جریمه پرداخت کنه

لطفا دست اینجور مردهای مزاحم رو ببندید به گند کشیدن سایت دیوارو

پولشو برگردونی همین کارو میره با یه زن دیگه میکنه فکر کردید این ها درست میشن و به راه راس  میان فقط باعث میشه جرات بیشتر پیدا کنن تو گند کشیدن 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

ن آخه همش گف قصدم کمکه حالا هم ک کسی قصد کمک داره شما باور نمیکنید گف آگهی رو حذف کن من کمکت میکنم ۴ ...

منم برام پیش اومده لباسی داشتم که اصللااا نپوشیدمش چون سایزم عوض شده بود گذاشتم واسه فروش یه مردی گفت برش دار خودم پولشو برات میریزم کلا آگهیو پاک کردم اونو هم بلاک کردم و لباسو بخشیدم ؛ مردا قابل اعتماد نیستن 

وا اصلا تو رو چه حسابی پول یارو رو قبول کردی فکر کردی عاشق چشم و ابروته؟ پیش خودت نگفتی اصلا این کیه و رو چه حسابی میخواد به من کمک کنه، آدم روش نمیشه از غریبه پول بگیره چقدر ساده ای که فکر کردی بی چشمداشته

پول برنگردون بزار اشغالی مثل این ادب بشن .گزارش بزن براش لباس براش ارسال کن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پولو بده، پول حروم و نارضایتی خوردن نداره ، این خق زن و بچشه که این هرزه باهاش دنبال کاسبی هست، بده ...

مطمعن باش نمیبره به زن و بچه ش میبره بازم سراغ یه زن دیگه

حروم نیست چون اول گفته به قصد کمک در ازای هیچی

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

2810