ههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 149 عنوان رابطه بدون محافظ 169 بازدید | 4 پست رابطه سط….بدون کاند…اشکالی داره ؟؟؟اگر معذرت می خوام اونجا نریزه و فقطم با پیشاب بار اول باشه من مشکل تنبلی تخمدانم دارم و باکره هم هستم احتمال بارداری هست 1403/06/31 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینامامانمونا عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 123 عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه برو یه قرص اورژانسی بخربعضی وقتا احتمال داره با پیشاب هم حامله شدپرده هم مانع بارداری نمیشه گلم
ههههههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 149 عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه برو یه قرص اورژانسی بخربعضی وقتا احتمال داره با پیشاب هم حامله شدپرد ... عزیزم هنوز نداشتیم اینجور رابطه ای رو می خوام بدونم خست احتمالش یا نه ک از این ب بعد داشته باشم
مینامامانمونا عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 123 عزیزم هنوز نداشتیم اینجور رابطه ای رو می خوام بدونم خست احتمالش یا نه ک از این ب بعد داشته باشم حتما کاندوم استفاده کنزیادم قرص اورژانسی نخوراگه به پاتنرت مطمئن نیستی هم به هیچ عنوان رابطه بدون کاندوم و دخول به واژن نداشته باش که پردتو از دست بدی