2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 919 پست
اتفاقا همونو دیدم بعد گفتم اول فصل ایتیز و استری کیدز رو ببینم بعد اینو ببینم چون گروه های جدید یا ه ...

ووویییی یعنی وان آس نبره من لفت میدماااااااااا 

هنوز ندیدم خودم قسمت یک و دو رو😭😭😭😂

منم دوست دارم تموم شه بعد ببینم 

ولی مجبورم باید رای بدم😭😭🗿😂😂😂😂حس میکنم خاطراتم داره زنده میشه 

دفعه اخر برای بویز پلنت اینقدر شور و شوق رای دادن داشتم😂😂😂😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها این شدددددددد اینو هستم تمااااام قد

زنده ای؟ دیدیدیدیدیدیییییییییی ام وی ایتیزو خیلی نایسسسسس بودددد

من مردمممممم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

آها این شدددددددد اینو هستم تمااااام قد

چان لایوه😂🔪🔪🔪🔪

زنده ای؟ دیدیدیدیدیدیییییییییی ام وی ایتیزو خیلی نایسسسسس بوددددمن مردمممممم

من رفتم به دنیای اموات و برگشتممممممممم خیلیییی خوب بود   یعنی قفلی زدم روش....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
چان لایوه😂🔪🔪🔪🔪

من عشق چانزروم بودم یعنی این مدته اکثرشونو دیدممم چرا این بشر اینقدر با درک و فهم و با شعوره اصلا شخصیتش تو یه لول دیگس

ووویییی یعنی وان آس نبره من لفت میدماااااااااا هنوز ندیدم خودم قسمت یک و دو رو😭😭😭😂منم دوست دارم ...

منم واسه بویز پلنت خیلی ذوق داشتم اما زیروبیس وان بنظرت زیادی کم فعالیت نیستن؟ یا من زیاد پیگیر نبودم؟ 

من فعلا درگیر فصل قبلم با اینکه نتیجه رو میدونمممم  

من رفتم به دنیای اموات و برگشتممممممممم خیلیییی خوب بود یعنی قفلی زدم روش....

خیلی خوب بود رو پارت های سونگهوا کراش زدم😭😭😂وااااو

من عشق چانزروم بودم یعنی این مدته اکثرشونو دیدممم چرا این بشر اینقدر با درک و فهم و با شعوره اصلا شخ ...

هعی منم دوباره چانزروم میخوام 

ایشون بسی شوهرمتریالن 

حالا امضامو تازه عوض کردم یکم صبر کن مزدوج میشم با کریس🤣🤣🤣

منم واسه بویز پلنت خیلی ذوق داشتم اما زیروبیس وان بنظرت زیادی کم فعالیت نیستن؟ یا من زیاد پیگیر نبود ...

منم خیلییییی پیگیر نیستم ولی ماه پیش البوم دادن 

ولی اره منم حس میکنم فعالیتشون متوسطه 

به خاطر هیت هایی که جیوونگ گرفت یه مدت که میگفتن تو این فن کال ها فحش داده انگاری از اون موقع دیگه یکم برا این که اوضاع بخوابه انگار کمتر نشون دادن خودشون تو مدیا

حس میکنم از اون تایم به بعد اینطوری شد

چاگی من دیدم سایت به دیار باقی شتافته زیاد نیومدم مثلا درس بخونم پیامتو میبینم خوشحال میشم

وای منم این روزا به عشق تو میام فقططططط 

واااااااایییییی عکسای البوم جدید اسکیز رو دیدی چه قدررررر گاد بود

اسکیز خیلی فعالیت میکنن من به جاشون خسته شدم استراحت کنین اشکال نداره به خدا اینقدر پول حلال در نیارین😭😭😭😂😂😂😂😂😂😂

من عشق چانزروم بودم یعنی این مدته اکثرشونو دیدممم چرا این بشر اینقدر با درک و فهم و با شعوره اصلا شخ ...

کریستوفررررررررررررررررررررررررررررررر😂😭

خیلی خوب بود رو پارت های سونگهوا کراش زدم😭😭😂وااااو

من کلا سان و مینگی...خدایی سونگهوا خیلی سافته  اصلا عالیه این بشر تو ام وی ها کلا یه جور دیگس

هعی منم دوباره چانزروم میخوام ایشون بسی شوهرمتریالن حالا امضامو تازه عوض کردم یکم صبر کن مزدوج میشم ...

آره یه فرصت هم به کریس بده پلیز قول میدم آدم با لیاقتی باشه....دقیقا