2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3538 بازدید | 919 پست
ببین من قلبم پاچید بعد جمعش کردممممم اولش سان رو دیدی من منتظرمممممم

از تمام سروران عزیزی که در اعمال خاکسپاری یاری دادند...😂😂😂😂😂😂😂😂

این دیگه اتک نیست

رسما نسل کشیه

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نمیشناسممممم چرا من؟؟؟؟ الان دیدمش همسن منه محمد کیپاپ آیدول ۹ روز بزرگتر

منم گروهشون نمیشناسم ولی اوایل دبیوشون خیلی تو چشم بودند اینم صرفا به خاطر اسمش عکسش داشتم😂😂

نمیدونم چرا ولی من ذوق میکنم همسن خودم میبینم 😂😂😂😂😂😂اینجوریم که آخیییییی کوشوووولوووووووووووووو

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣😔💖ولی جدیا بهش که فکر میکنم من اگه اونجا بودم احتمالا میرفتم پرودوسر میشدم

منمممممم عشق موزیکم من دوست داشتم دنسرم بشم  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
از تمام سروران عزیزی که در اعمال خاکسپاری یاری دادند...😂😂😂😂😂😂😂😂این دیگه اتک نیسترسما نسل کشی ...

الفاتحه مع صلواتتتتت  اونم به زبان هانگوک....اوفففف خیلی خوبن 

دیشب قسمت اول کینگدام استری کیدز و ایتیز رو نصفه دیدم خیلی وقت بود میخواستم ببینمش..

منم گروهشون نمیشناسم ولی اوایل دبیوشون خیلی تو چشم بودند اینم صرفا به خاطر اسمش عکسش داشتم😂😂نمیدون ...

من حالا برعکس میگم ۲۳ سالته و همچنان هیچییییییدستاوردام رتبه های کنکورمه که ۴ رقمیه همه  و کلی اطلاعات پراکنده و جالب فقط واسه خودم  

منم گروهشون نمیشناسم ولی اوایل دبیوشون خیلی تو چشم بودند اینم صرفا به خاطر اسمش عکسش داشتم😂😂نمیدون ...

چاگیا؟ احتمالا تجربه مشترکی تو گذشته داریم....تاپیکای آخرتو میگم نمیخوام اصلا اصلا حرفشو بزنم چون تمومش کردم تو ذهنم. چون تو تنها دوست کیپاپرمی فقط بخاطر تو میام تو سایت این روزا و میخوام باهم حرف بزنیم حتی در همین حد خوشحالم میکنه...ولی قوی باش و تو ذهنت تمومش کن...زندگیتو ادامه بده و همه قله ها رو فتح کن گذشته هیچ ارزشی نداره نه میشه تغییرش داد نه میشه ازش چیزی بدست آورد فقط قفلت میکنه و آینده است که مهمه...یه روزم قول بدیم بریم کره...بیا آینده رو بسازیم...خب دیگه چه خبر؟؟؟؟ یجورایی دوست دارمااااااا  

الفاتحه مع صلواتتتتت اونم به زبان هانگوک....اوفففف خیلی خوبن دیشب قسمت اول کینگدام استری کیدز و ایت ...

ولی این برنامه عالیههههههه اجراها گادن😭😭😭منم عاشقشم

وای فکر کن من به عنوان کسی که فن اسکیز و ایتیز و دبویزه داشتم روانی میشدم

بعد از ایکون هم به شددددتتتتت خوشم میاد 

اس اف‌ ناین هم روون و چانهی و ته یانگ خیلی خوشم میومد

بعد اینجوری بودم که وووووااااااای من به کی رای بدممممم

خیلی سخت بود😭😂

تنها بدی برنامه نبود هیونجینه 😭😭😭اگه هیونم بود عالی میشد

من حالا برعکس میگم ۲۳ سالته و همچنان هیچییییییدستاوردام رتبه های کنکورمه که ۴ رقمیه همه و کلی اطلاع ...

😭😭

😂😂🫂

امسال دیگه سال اخرههههه بهت قول میدم💖💞

ولی این برنامه عالیههههههه اجراها گادن😭😭😭منم عاشقشموای فکر کن من به عنوان کسی که فن اسکیز و ایتیز ...

من دیشب دیدم اینجوری بودم که واااای خداااااا یعنی جلو خودمو گرفتم در حالت عادی تا ته یه برنامه رو در نیارم ول نمیکنم ولی اینجوری بودم که جلو خودتو بگیر حفط انگیزه کن یواش یواش ببینش...بعد نمیدونم من توهم زدم پشت صحنه و تو اجرای قسمت اول هیونجین رو با تل دیدم....پس اون کی بود...فکر کنم مال اون دوره اش که شایعه زورگیریش دراومده بود دی اکتیو بود درسته؟ 

چاگیا؟ احتمالا تجربه مشترکی تو گذشته داریم....تاپیکای آخرتو میگم نمیخوام اصلا اصلا حرفشو بزنم چون تم ...

منم دوستت دارم💖💕💞

من دیشب دیدم اینجوری بودم که واااای خداااااا یعنی جلو خودمو گرفتم در حالت عادی تا ته یه برنامه رو در ...

اره اره قسمت یک بود ولی فقط همون قسمت یک هستش فکر کنم هعی دقیقا به خاطر همین شایعه ها

این جمعه ای هم قسمت دوم فصل جدیدش اومد کیلیلیلی

اسمش road to kingdom ace of ace عه 

بین گروههای الانش من فقط وان آس استن میکنم رای دادن اسون شد😂😂😂😂😂

این گروهان الان

8turn

Cravity 

Oneus

Tempest

The crew one

The new six(این گروهم خیلی خوشم میاد اهنگاشون محشره)

Younite

The new six این اهنگاشون خیلی قشنگه اگه خواستی گوش بدی

Move    fuego    love or die

با هم بریم دانشگاه شروع فصل جدید زندگی....بخونیاااا خوب بخون این روزا

اره حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااا

با هم بریم دانشگاه شروع فصل جدید زندگی....بخونیاااا خوب بخون این روزا

خب پس پلن اولمون اینه بریم دانشگاه 

بعدش برنامه بعدی رو میچینیم☘️

اره اره قسمت یک بود ولی فقط همون قسمت یک هستش فکر کنم هعی دقیقا به خاطر همین شایعه هااین جمعه ای هم ...

اتفاقا همونو دیدم بعد گفتم اول فصل ایتیز و استری کیدز رو ببینم بعد اینو ببینم چون گروه های جدید یا همون روکی ها رو نمیشناسم ترجیح دادم درگیرشون نشم  ولی میدونم بعد این اونو نگاه میکنم و لاجرم باید دید  بزار پخشش تموم بشه من بی طاقتم