2777
2789
عنوان

یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنم‌خب شم‌سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 89 پست
بله زتدانن خداروشکر . تقاص گریه های ما رو امیدوارم پس بدن و خوش بهشون نگذرهالهی آمین به دعای شما خدا ...

خبی ازخودته شمام خیلی مهربون خوبی  عزیزم

حالا من چندوقت پیشا توی اتوبوس دقیقا کپی همون گوشی ک گم کردم پیداکردم خاموش بود گفتم بدم راننده یوقت به صاحبش نرسه

خطش دراوردم گزاشتم گوشیم زنگ زدن گفتم شیرینی بدین بیاین ببرین یه خانمی بود اومد گفت بخدا سرطان سینه دازم توراه بیمارستان بچم گزاشت روصندلی ندارم دلم سوخت گفتم فقط دعام کن ان شاالله شفا بگیری خب شی حالا راست دروغ به الله معلوم ولی رسوندم ب صاحبش

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ناحیه مقعد اگه زائده گوشتی بیرون زده باشه همورویید خارجی و اگه همراه با خونریزی باشه و از بیرون ...

نه ازمن همجین چیزی نیست اصلا فگ میکنم‌بخاطر زور فشار ک اومد خون ریخت 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
الهی بگردم🥺به امیدخدا هیچی نیست عزیزم ،شرایط هممون سخته متاسفانه خدا کمکمون کنه

قربونت عزیزم ان شاالله حل میشه

امیدوارم نباشه.

بببین من یه دونه صاف توی چین های مقعد دارم بعد یه حالت همورویید داشت رفتم دکتر دید گفت نه این یه دونه هست چون تو چین های مقعده فک میکنی بیرون زدگیه اگ بزرگ نشده خارش سوزش نداری مشکلی نیست

اگه شدیده درمان خونگی جواب نمیده 

فقط فقط روغن کرچک 

من گرفتم از داروخانه ۵۰تومن‌ شربت بود 

یک سومشو بخور 

جواب نداد نصفشو

کامل بخوری اسهالی 

نیم تا یک ساعت بعد دلپیچه شدید و قشنگ راحت راحت میشی

عالیه 

بببین من یه دونه صاف توی چین های مقعد دارم بعد یه حالت همورویید داشت رفتم دکتر دید گفت نه این یه دون ...

من خودم خارجی دارم خونریزی نداره شقاق یا فیشر داخلیه که از بیرون چیزی مشخص نیست ولی از داخل ترک میخوره و خون میاد باز نمیدونم انشاالله چیزی نیس.

من مثل تو بودم یعنی داشتم میمردم پشت سر هم ده تایی گوجه خوردم بعد هم خاکشیر جوشندم خوردم یعنی یکم بعدش سریع رفتم دستشویی راحت شدم همین کارو کن توهم 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رژیمی؟ 

روغن زیتون ناشتا یک قاشق

استفاده از روغن زیتون در سالاد و نیمرو

استفاده روزانه سبزیجات، خصوصا هویج

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من خودم خارجی دارم خونریزی نداره شقاق یا فیشر داخلیه که از بیرون چیزی مشخص نیست ولی از داخل ترک میخو ...

چجور متوجه شیم شقاق داریم یانه وقتی از بیرون مشخص نیست؟؟؟

شربت گیاهی انجیر از داروخانه بگیرسریع الاثر هم خاکشیرو بشور صبح ناشتا با شکم خالی اب جوش بریز درش یه ...

مرسی دوستم😘