2777
2789
اسی زیادی ام شیر خشک برا بچه خوب نی خودت شیر نداری ؟ شیر خودت بهتره

ااین چه حرفیه می‌زنید این همه بچه هستن که مادرشون کلاً شیر نداره مگه الان عهد قدیمه که دایه بگیرن  براشون خب بچه شیر خشک می‌خوره دیگه بعد چرا فکر می‌کنید بچه هایی که شیر خشک می‌کنن نسبت به بقیه مثلاً ضعیف‌ترن و فلانن و از اینجور حرفا کی گفته اصلاً خوب نیست اگه خوب نبود که تایید نبود که این همه کشور تولیدش نمی‌کردن اجازه استفاده نمی‌دادند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی زیادی ام شیر خشک برا بچه خوب نی خودت شیر نداری ؟ شیر خودت بهتره

من نمیتونم به بچم شیر بدم بخاطر داروهایی که مصرف میکنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ااین چه حرفیه می‌زنید این همه بچه هستن که مادرشون کلاً شیر نداره مگه الان عهد قدیمه که دایه بگیرن ب ...

من فقط از رو دلسوزی این حرفو‌ زدم قصد دیگه ایی‌ نداشتم 

تازه سوال کردم فقط 

استارتر‌ جان‌ اگه ناراحت شدی حلال کن منو به خدا منظوری نداشتم 🙏🏻🫂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بچه من هم شیرخشکیه و هر ماه چند تا آزاد میگیرم ،حق داری عزیزم ،ولی زیر یکسال زمان ما بیست تا بود ،بچ ...

نه کلا ده تا سهمیه ای ده هم آزاد . پسرم ۱۴ ماهشه ولی این مشکل را یکساله دارم عزیزم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

آخه این دیگه غذای بچه است بچه چه می فهمه🥺😢

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

من هر بار خودم میرفتم یه دونه میدادن الان دیگه میگم دومادمون بیاره برام باور میکنی هر بار ده  تا بهش میدن میاره برام نمیدونم چرا ب اسنای خودشون بدن مشکلی نداره ولی به مردم عادی بدن مشکل داره و کمه ماههم مسیرمون دور بود خیلی سخت بود دو روز یه بار تمام داروخانه هارو میگشتیم تا یه دونه میدادن 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
پسر منم تقریبا ۲۰ماهشه هنوز شیرخشک میخوره شوهرم امشب هرچی گشت پیدا نکرد مجبوری شیر پاستوریزه خرید

بچه بی زبون😞 خدا لعنتشون کنه انشالله مظلومیت همین بچه ها دامنشون را بگیره

من امشب دخترمو بردم بیمارستان مریضه بعد گفتن خدامات زیر هفت سال رایگانه هزینه ویزیت ۵هزارتومن میشد نگرفتن بعد داروهاش همه ازاد خب بگو آدمای ناحسابی اون ۵ تومن اصلا چیزیه ک اینقد تو خبرها پزشو دادن ک رایگانه رایگانه اینقد راس میگید پول داروهاشونم رایگان کنید 

من یکیشون اینقد گرون بود نتونستم بگیرمش 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
نه کلا ده تا سهمیه ای ده هم آزاد . پسرم ۱۴ ماهشه ولی این مشکل را یکساله دارم عزیزم

من ۱۶ ماهشه ولی بیشتر بهش غذا هم میدم ولی شیرخشک هر ماه ۱۰ تا رو میخوره ولی قبلا ۱۲ تا میخورد 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
آخه این دیگه غذای بچه است بچه چه می فهمه🥺😢

واقعا ،پدرشوهرم  یه بار رفت برام یه دونه آزاد گرفت اومد خونه داد و بیداد که به بچه شیرخشک نده پسرم ورشکسته شد خوب بچه چه می فهمه گرون و ارزون چیه و هست ونیست چیه ، یه بچه بیشتر میخوره یکی کمتر خدائیش نباید اینکارو بکنن یا حداقل سهمیه رو بیشتر کنن