2777
2789
من ۱۶ ماهشه ولی بیشتر بهش غذا هم میدم ولی شیرخشک هر ماه ۱۰ تا رو میخوره ولی قبلا ۱۲ تا میخورد

منم سعی میکنم با غذا سیرش کنم ولی هر چند ساعت بهونه شیر میکنه همینا میشه ۱۲ تا قوطی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یک‌سالگی شیر پاستوریزه کم چرب مجازه بگیر بده منت این بی فانوس ها رو هم نکش 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
منم سعی میکنم با غذا سیرش کنم ولی هر چند ساعت بهونه شیر میکنه همینا میشه ۱۲ تا قوطی

اون سن عادی همون ۱۲ تارو میخور یک دو ماه دیگه بهتر میشه بچس دیگه بااون شیر سیر میشه خودمون غذا کم بخوریم چقدر اذیت میشم اون شیرشه حقش ولی حیف ک تو ایران هیچی سر جاش نیست

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
از یک‌سالگی شیر پاستوریزه کم چرب مجازه بگیر بده منت این بی فانوس ها رو هم نکش

من اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره نمیدونم چیکارش کنم

من اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره نمیدونم چیکارش کنم

طعم دهنده بزن اگه زیر یکساله که نبات بزن چون از ۹ ماه میشه داد البته باید یکم آب جوشیده اضافه کنی اگه بالای یکساله تست حساسیت بگیر از عسل و شیره انگور یا شیره خرما اونا رو اضافه کن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
واقعا ،پدرشوهرم یه بار رفت برام یه دونه آزاد گرفت اومد خونه داد و بیداد که به بچه شیرخشک نده پسرم و ...

آره واقعا گناه دارن 

بعضی بچه ها هر شیری رو نمی خورن گرسنه می مونن خب

کاش درست بشه اوضاع

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
من فقط از رو دلسوزی این حرفو‌ زدم قصد دیگه ایی‌ نداشتم تازه سوال کردم فقط استارتر‌ جان‌ اگه ناراحت ش ...

فقط به خاطر این عصبی شدم چون انقدری که تو ذهن یه سری از ماها کردن شیر خشک اصلاً خوب نیست و فلان و اینا این مادرایی که مثل استارتر ناگزیر مجبور میشن به بچه‌شون شیر خشک بدن انقدر به خودشون عذاب وجدان میدن انقدر با خودشون کلنجار میرن که از خودشون یک مادر افسرده تنهای منزوی درست می‌کنند که همیشه فکر می‌کنند برای بچه‌شون کم گذاشتن دلم می‌خواد این تروما تموم بشه دیگه آدمی نباشه که فکر کنه به هر دلیلی به بچه شیر خشک میده مادر خوبی نیست یا بچه‌اش نسبت به بچه‌های دیگه ضعیف‌تر و مریضتره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
طعم دهنده بزن اگه زیر یکساله که نبات بزن چون از ۹ ماه میشه داد البته باید یکم آب جوشیده اضافه کنی اگ ...

۱۶ ماهشه مرسی امتحان میکنم خدا کنه بخوره بهش میدم حالش بهم میخوره

خیلی خوبه اگه بخوره یکم وانیل هم میتونی بزنی یا خیلی کم کاکائو

دوستم یه شیشه شیر پاستوریزه رو نصف پیمانه شیر خشک می‌ریزه که بو بگیره بچه اش بخوره اینم الان یادم اومد 

دوستم یه شیشه شیر پاستوریزه رو نصف پیمانه شیر خشک می‌ریزه که بو بگیره بچه اش بخوره اینم الان یادم او ...

اینم خوبه . 

نه کلا ده تا سهمیه ای ده هم آزاد . پسرم ۱۴ ماهشه ولی این مشکل را یکساله دارم عزیزم

منم دخترم شیرخسکی بود دیگه آخرا افتادم دنبال شیر خشک همون ۱۴ ماهگی از شیر گرفتم.شیر پاستوریزه و غذا میدادم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست