2777
2789

خدا لعنتشون کنه ما چجوری به نوزاد چند ماهه بفهمانیم شیرخشک نیست

بعد با هزار بدبختی پیدا میکنی اون سر دنیا یکی بیشتر نمیدن...

سهمیه هم که فقط ده تاست اون وقت پسر من که ۱۲ تا میخوره باید دوتا آزاد بگیرم براش.

یه خری اومده گفته بچه ها ۴ تا بیشتر تو ماه نمیخورن ما لطف میکنیم میگیم ده تا! خوب بیشرف اون بچه ی تو حتما بچه آدم نیست که ۴ تا بیشتر نمیخوره..

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت آرامش بده عزیزم...💝

ولی ۱۲ تا هم در ماه یکم زیاده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اسی زیادی ام شیر خشک برا بچه خوب نی 

خودت شیر نداری ؟ 

شیر خودت بهتره 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

ازاد بودنش کنار

کلا پیدا نمیشه🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

قیمتش چنده ؟ 

الهی بگردم 😭🫂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بعد اون وقت میان میگن بچه بیارید بچه زیاد بیارید افغانی‌ها زاد و ولد می‌کنن شما چرا زاد و ولد نمی‌کنید نه اینکه بیمه رایگان در اختیار بچه‌ها گذاشتن شیر خشک و پوشکشونو تامین می‌کنند به خاطر همین هی بهمون میگن بچه بیارید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
شیر خودت کمه؟ ماهی ده تا؟ غذا نمیخوره؟؟

بخاطر داروهایی که مصرف میکنم شیر بهش ندادم کلا شیرخشکیه

کم نیستن بچه هایی که فقط شیرخشک مصرف میکنن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

برادر من از بدو تولد کلا شیر خشکی بود مادرم شیر نداشت

ما هم با مشکل شما مواجه بودیم ولی زود بهش غذا های کمکی دادیم الان هفت ماهشه عادت کرده

غذایی که خودمون میخوریم نرم میکنیم به داداشمم میدیم اتفاقا رشد و افزایش وزنش بهترم شده