2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شرایط زندگی طرف رو نمیدونی بهتره طرف حق رو مشخص نکنی تو مگه شرایط ما رو میدونی؟

مگه قراره بدونم؟

مگه هركس مياد اينجا كامنت بذاره فاميل درجه يك شماست و از شرايط زندگيتون كاملا آگاهه؟؟

عقل و منطق ميگه كشور ما كم آبه! آيندش نا مشخصه و ما با فرزند كمتر هم ميتونيم دين خودمونو به بشريت ادا كنيم و غريزه خودمونم ارضا كنيم، دنيا هم ظرفيت جمعيت بيش از حد رو نداره و اين ثابت شده😅

دركل اين نظر منه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
مگه قراره بدونم؟مگه هركس مياد اينجا كامنت بذاره فاميل درجه يك شماست و از شرايط زندگيتون كاملا آگاهه؟ ...

فامیل درجه یکم نیستن اما کسی جز شما طرف حق دار رو مشخص نکرد  کشور ما کم ابه مدیریت رو درست کنید اسراف نکنید  ما نود ملیون جمعیت داریم اندازه ی کشور دویست ملیون نفری اب و انرژی هدر میدیم من و بچه هام دلمون نی نی میخواد چرا باید نیازمون سرکوب کنیم

فامیل درجه یکم نیستن اما کسی جز شما طرف حق دار رو مشخص نکرد کشور ما کم ابه مدیریت رو درست کنید اسرا ...

دراینمورد خواست بچه که حساب نیست چون اون مسئولیت خواهر برادرشو نداره شما و همسرت دارین دلیل شوهرت چیه که نمیخواد ؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
فامیل درجه یکم نیستن اما کسی جز شما طرف حق دار رو مشخص نکرد کشور ما کم ابه مدیریت رو درست کنید اسرا ...

واقعا فكر ميكني اب با مصرف خونه ها هدر ميره؟😂😂😂روزي  چقدر مطالعه داريد شما؟

دركل نظر بنده هموني بود كه گفتم

شما مختاري

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
واقعا فكر ميكني اب با مصرف خونه ها هدر ميره؟😂😂😂روزي چقدر مطالعه داريد شما؟دركل نظر بنده هموني بو ...

نه عزیزم فقط شما مطالعه داری امار مطالعه کشور رو شما به تنهایی بالا بردی  بهتره نظرت رو برای خودت نگه داری

🤣🤣🤣 عجب فانتزی هایی داشتی عزیزم

😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک