2777
2789
دراینمورد خواست بچه که حساب نیست چون اون مسئولیت خواهر برادرشو نداره شما و همسرت دارین دلیل شوهرت چی ...

بخدا هیچ دلیل قانع کننده ای نداره برای همین زورش میاد در موردش درست حسابی حرف بزنیم  البته یکم وسواس فکری هم خودش میگه داره

نه عزیزم فقط شما مطالعه داری امار مطالعه کشور رو شما به تنهایی بالا بردی بهتره نظرت رو برای خودت نگ ...

خانم قشنگ مشنگ شما اگه دانايي و مطالعه داشتى ميفهميدي دوبار مادر شدى و همسرتم حق داره نخواد ٢٠ تا بچه رو وسط خونه تحمل كنه

اما براي بار سوم ميگم زندگي خودته ٢٥ تا بيار😂من فقط نظرمو دادم بيخيال ديگه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا هیچ دلیل قانع کننده ای نداره برای همین زورش میاد در موردش درست حسابی حرف بزنیم البته یکم وسواس ...

خوب پس حالا که شکر خدا مشکل مالی و حالی ندارین پافشاری کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
🤣🤣🤣 عجب فانتزی هایی داشتی عزیزم

تازه دیشب به شوهرم گفتم احسان تو چهار محال و بختیاری بعد از ساعت ۳:۵۹ دقیقه ساعت چند میشه 🤔

شوهرم گفت ۴ میشه دیگه😐

گفتم مگه چهار محال نیست اونجا🤨😌😂

بهم گفت بخدا تو شفا نمیگیری😒

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خانم قشنگ مشنگ شما اگه دانايي و مطالعه داشتى ميفهميدي دوبار مادر شدى و همسرتم حق داره نخواد ٢٠ تا بچ ...

نظرت رو دادی کمکی هم ازت بر نیومد برو بسلامت من بتونم تامین کنم بیست و پنج که هیچ دویست و پنجاه هم بیارم ب شما مربوط نیست تو به بشریت ب روش خودت کمک کن و بچه نیار بسلامت

تازه دیشب به شوهرم گفتم احسان تو چهار محال و بختیاری بعد از ساعت ۳:۵۹ دقیقه ساعت چند میشه 🤔شوهرم گف ...

😅😅😅 زیاد سربه سرش میزاری؟

عشقتون پایدار

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم پافشاری که میکنم اما نمیدونم چطوری پافشاری کنم روی مردا جواب میده

روش جلوگیریتو بکن کاندم بعد کاندوم رو سوراخ کن ولی وجدانا اگه پدرخوبیه اینکارو بکن پس فردا بچه بدبخت نشه کم محلش کنه یا هرچی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
😅😅😅 زیاد سربه سرش میزاری؟عشقتون پایدار

آره بابا انقدر اذیتش میکنم 😐🤣🤣🤣🤣

خیلی کیف میده

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

روش جلوگیریتو بکن کاندم بعد کاندوم رو سوراخ کن ولی وجدانا اگه پدرخوبیه اینکارو بکن پس فردا بچه بدبخت ...

پدر خیلی خوبی هست  اصلا بدون رضایتش نمیشه چون چنتا پیشگیری با هم انجام میده