2777
2789
خب بخوابم چی بشه😐

خب نخوابی که چیکار کنی 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی من دیگه تعطیل باشه تا ۹ بخوابم وگرنه قبل ۷ بیدارم همیشه

اره والا همیشه تا ۱۲ ۱ خوابم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

من پنج و نیم بیدار شدم 🥴🥴🥴 هنوز درگیر بچه نشدی کله سحر وقتی همه خوابن باید پاشی کاراتو بکنی 😂😂 من وقتی بچه نداشتم با همسرم ۱۲ ساعت فیکس تو جیگر هم میخوابیدیم بعدشم پا میشیدیم میرفتیم بیرون و شام آماده میکردیم میخوردیم و تا صبح دوباره بیدار بودیم صبح میخوابیدیم تا عصر 😂 هی یاد اون دوران بخیر 😂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
من پنج و نیم بیدار شدم 🥴🥴🥴 هنوز درگیر بچه نشدی کله سحر وقتی همه خوابن باید پاشی کاراتو بکنی 😂😂 ...

آخه دوستم هم دو تا بچه داره تا ۲ خوابه معمولا 

خب نخوابی که چیکار کنی

باشگاه میرم

کارای خونه رو انجام میدم

دخترمو میبرم کلاس

بخوابم به هیچ کاری نمیرسم ک

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

من تهش ۱۲ میخوابم دیگه ۸.۹ بیدار میشم حس میکنم سر حال ترم و به کارام و بچم میرسم از وقتی زود بیدار میشم هم خودم تپل تر شدم هم پسرم ماشالله فکر کنم چون به وقتش وعده ی غذاییمونو میخوریم 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
نه منظورم اینه ساعت ۱ بیدار میشی کی ناهار میذاری و کی ناهار میخورین؟

۱۲ ۱ بیدار میشم دست به کار ناهار میشم دیگه 

۳ ۴ شوهرم میاد نیم ساعت بعدش ناهار میخوریم 

مسلما به دنیا نیومدیم فقط بخوابیم 

پخت نهار 

تمیزکاری

دوش گرفتن 

لباس شستن

کارهای متفرقه 

گوشی بازی 

درس و 

گاهی اوقات پخت کیک یا دسر 

وقت هم کم میاریم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خوابه زیاد ک فایده نداره،ادم از همه چی عقب میوفتهوقتی صبح زود پا شی انرژیت خیلی بیشتره و سرحالتری

آخه از چی عقب بیوفتم وقتی کاری ندارم