2777
2789
مسلما به دنیا نیومدیم فقط بخوابیم پخت نهار تمیزکاریدوش گرفتن لباس شستنکارهای متفرقه گوشی بازی درس و ...

خب منم انجام میدم اینکارا رو 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم ترینش صبحونه خوردن با دخترمه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
از اول مهر که باید ۵ و نیم صبح بیدار شم 😬😬

بعد ظهرا میخوابی ؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
آخه دوستم هم دو تا بچه داره تا ۲ خوابه معمولا

راز موفقیتش بپرس ازش 😂 من تو این یک سالو نیم که پسرم به دنیا اومده روزی نبوده که تا ۸ بخوابه همیشه زود ساعت ۶ بیدار میشه امروز خیلی بهم حال داد ساعت ۷ و نیم بیدار شد 😂😂😂 وقتی بیدار میشه دیگه کسی نمیتونه بخوابه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
راز موفقیتش بپرس ازش 😂 من تو این یک سالو نیم که پسرم به دنیا اومده روزی نبوده که تا ۸ بخوابه همیشه ...

یعنی ظهرام حتی نمی‌خوابی ؟ اونوقت شب ساعت چند میخوابی 

وقتی کار و هدف باشه ،در ادامه برنامه ریزی هم میاد و به موقع خوابیدن و زود بیدار شدن هم لازمه اش هست ولی وقتی آدم کاری نداشته باشه دلیلی برای زود بیدار شدن هم ندارن.

مثلا من حدود چهار و نیم صبح بیدار میشم 

پناه دل های هم باشیم 
یعنی ظهرام حتی نمی‌خوابی ؟ اونوقت شب ساعت چند میخوابی

الان پسرم خوابه منم شاید یه یکساعتی خوابیدم پسرم هم شبا دیگه تا ۱۰ میخوابه منم دیگه ۱۱ تا ۱۲ باااید بخوابم وگرنه صبح مغزم جواب نمیده 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
وقتی کار و هدف باشه ،در ادامه برنامه ریزی هم میاد و به موقع خوابیدن و زود بیدار شدن هم لازمه اش هست ...

درسته 

چیکار می‌کنی از چهار نیم میشه کامل بگی 

شب ساعت چند میخوابی ؟ ظهرا می‌خوابی؟

درسته چیکار می‌کنی از چهار نیم میشه کامل بگی شب ساعت چند میخوابی ؟ ظهرا می‌خوابی؟

دو هفته است حدودا برنامه ام‌ اینجوریه : نماز و دعا تا ساعت پنج 

بعدش مطالعه تا حدود شش‌

بعد میرم دانشگاه ، هفت صبح تا شش عصر

بعد میام شام و دیگه ده و نیم می‌خوابم 

پناه دل های هم باشیم 
دو هفته است حدودا برنامه ام‌ اینجوریه : نماز و دعا تا ساعت پنج بعدش مطالعه تا حدود شش‌بعد میرم دانشگ ...

چه خوب درسم می‌خونی ؟ خسته نمیشی