2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینجا بپرس

اگ عاشق یکی بشی طرف ی اشتباهی کنه مث خیانت شابد ب اجبارابنکارو کرده حاضری باهاش ازدواج کنی اینم بدون دختره بشدت عاشقته ولی اگ خیانت کرده شابد مقصر بوده ولی مجبور بوده بخاطرابروش

بیا همینو میخواستی که پسرا برات کلاس بزارن بگن همینجا بپرس عزیزم، هیچوقت پسرها رو به حریم شخصیت دعوت نکن، بزرگترین اشتباهه، 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بیا همینو میخواستی که پسرا برات کلاس بزارن بگن همینجا بپرس عزیزم، هیچوقت پسرها رو به حریم شخصیت دعوت ...

من دغوت نمیکنم فقط ی سوال داشتم نمیخانن نیان برام مهم نیستن اصلا

من دغوت نمیکنم فقط ی سوال داشتم نمیخانن نیان برام مهم نیستن اصلا

عزیز دلم ناراحت نشو از من، برای خودت گفتم، جوابهاشون رو بخون، اینجا مردهای درست وحسابی زیاد نداره 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
عزیز دلم ناراحت نشو از من، برای خودت گفتم، جوابهاشون رو بخون، اینجا مردهای درست وحسابی زیاد نداره

عزبزم میدونم ناراخت نیستم فقط برام سوال بود ک ی پسرمیتونه جواب بده

عزبزم میدونم ناراخت نیستم فقط برام سوال بود ک ی پسرمیتونه جواب بده

ببین قشنگم، قطعا اینجا بهت میگن ولش کن، بعد یه مدتی خودشون طوری با احساست بازی میکنند که دردش تا مدتا از قلب و وجودت نمیره😘

اگ عاشق یکی بشی طرف ی اشتباهی کنه مث خیانت شابد ب اجبارابنکارو کرده حاضری باهاش ازدواج کنی اینم بدون ...

ب اجبار خیانت کنه؟ 

نمیدونم ولی ب نظر من بهونس و شاید از چشمم بی‌افته‌.. 

مرسی گلم

فقط یه موردی دختر گل، اگه رابطتتون رو رسمی نکرده، یعنی خانوادت در جریان نیستن به نظر من ولش کن، خودت رو رها کن، امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری، شبت خوش جان دلم