2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 109 پست
اكثر افراد ك جدا ميشن سر همين مسايل هست يا حتي بدتر ديگه هر چي سخت بگيري خودت اذيت ميشي اگه ميتوني ت ...

اگه اونا بیان بگن توافق کن که ممکنه توافق کنم ولی اونها خودشانه زرنگ فرص میکنن فکرمیکنن با نیومدن دادگاه میتونن از زیر بار مهریه ونفقه در برن ومن جدا بشم بدون هیچی شوهرم فکرمیکنه من جدا بشم راحت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا انقدر زرنگن فقط میگن نداره هیچی نداره بعدم اگه بگه خونه ندارم خونه مادرش بگه اونجوری هم حسابه!

نه ميتوني درخواست خونه مستقل در شأن خودت بدي و بگي بخاطر دخالتهاي خانوادش ب اينجا رسيدين و اگه توي يك خونه باشيد اوضاع بدتر ميشه و بايد ي خونه اجاره كنه 

در مورد اينكه مثلا طبقه دوم خونه مادرش باشه اطلاع ندارم ك قبول ميكنن يا نه چون ديگه يك واحد مستقل هست اما داخل يك خونه ك مثلا بهت اتاق بدن رو ميتوني قبول نكني

اگه اونا بیان بگن توافق کن که ممکنه توافق کنم ولی اونها خودشانه زرنگ فرص میکنن فکرمیکنن با نیومدن دا ...

ي نفر به عنوان وكيلت باهاشون تماس بگيره و توي حرفاش پيشنهاد طلاق توافقي با دريافت جزيي از مهريه بده