2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
عروسي فرماليته هست شما رسما زن و شوهريد فقط موضوع بكارت از لحاظ حقوقي اينجا نقش داره ك اگه باكره نبو ...

خب اره ولی باید اون بیاد دادگاه که من بگم باکره ام تمکین نمیکنم که نمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مهريه مث چك بدهكار هست چيزي تغييرش نميدهاونم عقل داشت مي اومد و برات خونه تهيه ميكرد اگه نميرفتي ...

عزیزم اینجوری ها نیست ها خونه تهیه کنه بگه نمیای عدم تمکین بزنه چون عقده می تونه بگه اول مهریه منو کامل بده  بعد تمیکن میکنم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
حس میکنم مجبورش کردن شمارو بگیره و ناکام اینجور بلایی سرش اومد حساباشو بستی دهنشم قراره سرویس کنی آش ...

ولی این رو میدونم که موقعی باهم بودیم مادرش خیلی پرش میکرد وهمش ازمن پیشش ایراد میگرفت بهش یاد میداد مادرش همش میخواست که منو طلاق بده من مادرشو مقصر میدونم 

اخه کارمیکنه بیکار نیسته

کارش چیه ؟اگه آزاده و کارت خوان به اسم خودش نداره کارت سخته نمی تونی ثابت کنی چقدر حقوق میگیره اینجوری تا بخوای ازش قسطی پول بگیری پدرت در میاد میاد میگه ندارم دادگاه هم قسطی هر ۶ ماه یکی بهت میده 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ولی این رو میدونم که موقعی باهم بودیم مادرش خیلی پرش میکرد وهمش ازمن پیشش ایراد میگرفت بهش یاد میداد ...

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه.

عزیزم توهم جداشو شاید خدا برات برنانه بهتری در نظر داره حیفه یه خانم دوشیزه آوره دادگاه پاسگاه باشه شما باکره ای توافقی جداشو 

اخه مشکل اینجاست خیلی ادمای خسیسی ان میخوان مفتی تمام بشه هیچی ندن

یه سوال عزیزم چرا نمیخوای توافقی جدا بشی ؟هر چه زودتر طلاق بگیری که  به نفع خودته باکره هم هستی اسمش رو پاک میکنی و تمام انگار همچین آدمی نبوده تو زندگیت بیکاری وقتی هیچی نمیخواد بده عمر خودتو با هر ۶ ماه یه سکه حروم کنی ؟

کارش چیه ؟اگه آزاده و کارت خوان به اسم خودش نداره کارت سخته نمی تونی ثابت کنی چقدر حقوق میگیره اینجو ...

کارت خوان که نداره اره ازاده شغلش الانم حتما باکارت یکی دیگه کارمیکنه 

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه.عزیزم توهم جداشو شاید خدا برات برنانه بهتری در نظر داره حیفه یه خانم دوشیز ...

اخه خیلی اذیت شدم هم مادرش هم خودش خیلی با حرفا رفتارشون اذیتم کردن دلم خیلی پره 😔😔 اونا که ازحداشون من توافقی وبدون هیچی جدا بشم ولی من دلم ارام نمیگیره 

یه سوال عزیزم چرا نمیخوای توافقی جدا بشی ؟هر چه زودتر طلاق بگیری که به نفع خودته باکره هم هستی اسمش ...

اخه اونها خیلی اذیتم کردن مادرش همیشه پشتم حرف میزدم شوهرمو پرمیکرد میگفت بهش پول نده مادرش خیلی حسود بود بعدشم خودشم که بهم خیانت کرد بعدم دنبال بهانه میگشت خیلی راحت گفت دوست ندارم برو طلاق بگیر من دلم خیلی شکسته اخه اگه برم همینجوری جدا بشم اونا خوشحال بشن باز برن یجا دیگه خواستگاری 

اخه مشکل اینجاست خیلی ادمای خسیسی ان میخوان مفتی تمام بشه هیچی ندن

بهشون بگو مفتي تموم نميشه و اين بدهي هميشه هست و بعد طلاق ميتونم اقدام كنم 

و توافق كنيد سر مبلغي

من يكي ميشناسم از همين راه همسرت رفت و هنوزم زندگيش مث فراريا هست چ سودي داره خب از ارث هم باباش قانونا محرومش كرده ك بعدا زنه نياد مدعي بشه 

اين چ زندگي ميشه براش

شما هم بالاخره اين روند طلاق توي ازدواج بعديت تاثير ميذاره نفر بعدي ميترسه برات مهريه زياد بذاره 

عزیزم اینجوری ها نیست ها خونه تهیه کنه بگه نمیای عدم تمکین بزنه چون عقده می تونه بگه اول مهریه منو ک ...

اره نوشتم حق حبس داره ولي همون حق حبس هم ديگه تا جايي پذيرفته هست وقتي همه چيز براي زندگي مهيا باشه ولي تمكين نكنه و وقتي  اقا درخواست بده ك نداره مهريه و ثابت كنه بده خب ب بن بست ميخورن از نظر قاضي استفاده ميكنن

اخه اونها خیلی اذیتم کردن مادرش همیشه پشتم حرف میزدم شوهرمو پرمیکرد میگفت بهش پول نده مادرش خیلی حسو ...

اكثر افراد ك جدا ميشن سر همين مسايل هست يا حتي بدتر 

ديگه هر چي سخت بگيري خودت اذيت ميشي اگه ميتوني توافق كن 

بهشون بگو مفتي تموم نميشه و اين بدهي هميشه هست و بعد طلاق ميتونم اقدام كنم و توافق كنيد سر مبلغيمن ي ...

درسته ولی خب اونها توافق نمیکنن اصلا به من زنگ نزدن که بگن بیا توافق کنیم اونا میخوان که من همه چیزم رو ببخشم وبرم حتی ۱۰۰ میلیون هم نمیدن  

اره نوشتم حق حبس داره ولي همون حق حبس هم ديگه تا جايي پذيرفته هست وقتي همه چيز براي زندگي مهيا باشه ...

اونا انقدر زرنگن فقط میگن نداره هیچی نداره بعدم اگه بگه خونه ندارم خونه مادرش بگه اونجوری هم حسابه!

2810