2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
عزیرم من پول ندارم وکیل بگیرم ولی با چند تا وکیل همینحوری تو دادگاه دیدم مشورت کردم یه وکیلی بهم گفت ...

اره مهريه مث چك بدهكار هست چيزي تغييرش نميده

اونم عقل داشت مي اومد و برات خونه تهيه ميكرد اگه نميرفتي برات عدم تمكين ميزد يا اينكه راضيت ميكرد ب طلاق توافقي

نفقه به عقد تعلق ميگيره ولي با توجه به باكره بودن و اينكه خونه اي تهيه نكرده ميتوني تمكين نكنيبرا چي ...

درخواست طلاقم دادم ولی نمیخوام همینجوری اون راحت بشه اونها خیلی ادیتم کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریم ۲۰۰ تاسکه بود الان نصف شده ۱۰۰ تا اجرا گذاشتم واسه نفقه هم شکایت کردم اون کلا نیامد دادگاه برا ...

چقدر دلم برا اون بیچاره سوخت😭 شاید ب اجبار خانوادش تورو گرفته.

اره مهريه مث چك بدهكار هست چيزي تغييرش نميدهاونم عقل داشت مي اومد و برات خونه تهيه ميكرد اگه نميرفتي ...

اها یعنی اگه بیاد فقط خونه بگیره من باید برم باهاش؟ اخه عقد بودیم عروسی نگرفته بوده برام

اها یعنی اگه بیاد فقط خونه بگیره من باید برم باهاش؟ اخه عقد بودیم عروسی نگرفته بوده برام

عروسي فرماليته هست شما رسما زن و شوهريد فقط موضوع بكارت از لحاظ حقوقي اينجا نقش داره ك اگه باكره نبودي برات عدم تمكين ميزد ك بازم حقوقت سرجاش بود ولي توي موضوع طلاق مشكل ميشد

الان حق حبس داري بخاطر باكره بودن ميتوني تمكين نكني

پول که تو کارتش نبود نه چیزی بنام خودش نبست

کارت اینجوری سخته گلم پول گرفتن از اون کارت حضرت فیله میره میگه ندارم  و دادگاه زیاد بازیت میده 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2810