2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
ببین بازم تو پرونده مهریه و نفقه تویی ک برا پنج شیش تومن تو ماه قراره اذیت شی معلومه انقد لا ش ی هس ...

خب وقتی بگیرنش مگه نباید وثیقه بزاره؟اگه وثیقش گرو باشه میتونه مگه ادیت کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب وقتی بگیرنش مگه نباید وثیقه بزاره؟اگه وثیقش گرو باشه میتونه مگه ادیت کنه؟

انقد بامبول درمیاره قانون طرف زنا نیس مگه ی وکیل کله خر پیدا کنی ک نقره داغش کنه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
میگم الان یارانه اونو به من میدن این نفقه حساب میشه؟

مگه چقده!!!!ن فک نکنم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
کمه ۴۰۰

پ ۱۶۰۰بقیش چی یعنی کلا در ماه چهارصد میده؟

اره نفقم که دراصل ۲ تومن ولی اون که دادگاه نیومده بده فعلا همین ماهی ۴۰۰ الان این نفقه حساب میشه؟

عامو مغز خر خوردی مگه وقتتو این همه صرف کردی۴۰۰بگیری!

میدونی مهریه چقد دنگ و فنگ داره!

خداشاهده الان هم تو رو دست خوردی ن اون 

یعنی این مرد انقد نداره۲تومن ازش برداشت کنن بدتت بعد مهریه میخوای بگیری!

ول کن دختر برو پی زندگیت 

دارایی داره خونه ماشین حقوق کار چیزی؟

نه تو عقد که نفقه تعلق نمیگیره به خصوص باکره ای

عزیزم چه ربطی به باکره بودن داره وقتی عقد کردن یعنی زنش هست و باید خرج های زنش رو پرداخت کنه این موضوع ربطی به عروسی نداره نفقه طبق موقعیت اجتماعی خانم تعیین میشه باید پرداخت کنه تازه تو عقد برای ندادن نفقه م مهریه حق حبس هم داره ولی بعد عروسی این حق ازش صلب میشه متاسفانه ولی باکره باشی نصف مهریه بهش می رسه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اره نفقم که دراصل ۲ تومن ولی اون که دادگاه نیومده بده فعلا همین ماهی ۴۰۰ الان این نفقه حساب میشه؟

مهریه شما چقدر هست؟اجرا گذاشتی؟شکایت کردی برای پرداخت نکردن مهریه و نفقه؟و شرایط مالی اون چطوری هست ملک زمین کارت بانکی چقدر پول داره؟کارمند هست؟ همه اینا مهمه که جوابش چی باشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عامو مغز خر خوردی مگه وقتتو این همه صرف کردی۴۰۰بگیری!میدونی مهریه چقد دنگ و فنگ داره!خداشاهده الان ه ...

اخه اون اصلا نمیدونه که نفقه من چقدره ابلاغیه هارو اصلا نگاه نکرده بعدم چیزی بنام خودش نداره 

شغلش ازاده دولتی نیست که ازحقوقش بردارن

شغلش چیه؟مغازه داره؟کارت خوان چی داره ؟

2810