2777
2789
عنوان

تو عقدم میتونم شکایت ترک انفاق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 109 پست
توافقی جدا شو خودت اذیت نکن عزیزم پسره ناشیه باهات لج بیفته میتونه کلا قانون به نفع خودش دور بده

چجوری باهام لج بیفته وقتی اصلا دادگاه نمیاد؟ الان من درخواست طلاقم دادم اگه اون نیاد غیابی جدابشم حق وحقوقم سرجاشه میتونم بعدا بگیرم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افتادن تو سر بالایی مهریه فقط خودتو پیر میکنه مهر حلال کن جونت و بر دار در رو اون ماهی دوتومنو غیرت نداره بده بعد میتونه سکه بده!

ولش کن راه زندگی خودتو هموار کن 

هرکیم پرسید چرا جدا شدی بگو پسره زگیل داشت😃راه ازدواج اونم ببند😀

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
خب پسوقتی اون بیاد دادگاه و اعلام کنه که ارتباط نداشتید اون موقع قضیه مطرح میشه

خب مگه مطرح بشه چی میشه؟ یعنی اونموقع نفقم هیچی میشه؟ بعد یه سوال یارانه اونو به من میدن اینم جزو نفقه حساب میشه؟ 

از اینکه اطلاعات نداری ولی انقدر قشنگ اشتباه میگی خوشم میاد

خب چرا راهنمایی اش نمیکنی چراغت نارنجي کامنت منم خوندی شما حرف بزن و ما رو از اشتباه در بیار 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
افتادن تو سر بالایی مهریه فقط خودتو پیر میکنه مهر حلال کن جونت و بر دار در رو اون ماهی دوتومنو غیرت ...

من درخواست طلاق دادم اخه یه وکیلی بهم گفت غیابی هم طلاق بگیری مهریت سرجاشه حتی نفقت هم هست 

من درخواست طلاق دادم اخه یه وکیلی بهم گفت غیابی هم طلاق بگیری مهریت سرجاشه حتی نفقت هم هست

بنظرم عمر هدر کردنه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چجوری باهام لج بیفته وقتی اصلا دادگاه نمیاد؟ الان من درخواست طلاقم دادم اگه اون نیاد غیابی جدابشم حق ...

اومدیم با یه وکیل حرف زد و گفت عروسش کن و ببرش بعد کاری کن بره قهر و براش عدم تمکین بگیر و خون اش تو شیشه کن 

تو هم برای اینکه تکلیفت مشخص شه میگی لابد پشیمونم میخواد زندگی کنه و عروس میشی 

اونوقت که همه چیز به ضرر توعه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اومدیم با یه وکیل حرف زد و گفت عروسش کن و ببرش بعد کاری کن بره قهر و براش عدم تمکین بگیر و خون اش تو ...

اره ولی مطمئنم اون عقلش به این جاها نمیرسه بعدشم اون ازقانون اطلاعی نداره مشخصه باهیچ وکیلی هم حرف نزده اون باخودش میگی این غیابی جدا بشه من راحت میشم

اخه ببخشم که خوشبحالش میشه خیلی اذیت شدم هم خودش هم حانوادش که انقدر اذیت کردن باید تاوان بدن

ببین بازم تو پرونده مهریه و نفقه تویی ک برا پنج شیش تومن تو ماه قراره اذیت شی معلومه انقد لا ش ی هس ک اونجام خوب ازارت بده 

مثلا ی بار بده ده بار نده جنگ و اعصاب برا خودت نساز چرخ روزگار پارش میکنه ی جا خودش

اره ولی مطمئنم اون عقلش به این جاها نمیرسه بعدشم اون ازقانون اطلاعی نداره مشخصه باهیچ وکیلی هم حرف ن ...

پاش بیفته هر کثافت کاری ک بتونه میکنه مردا رو نشناختی من میدونم چ غلطایی میکنن

شما حقوق خوندی؟ من از مشاور حقوقی شنیدم تا هرچی خونه پدری و دختری تعلق نمیگیره ولی مهریه نصف میشه

مشورت اشتباه گفته. تو قانون کاری نداره مراسم گرفتی یانه . اسمت که تو شناسنامه  طرف هست همسرش محسوب میشی . حتی خدای نکرده فوت کنه هم ازش ارث میبری

2810