2777
2789
عنوان

چقد یه عده بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 21 پست

اینجا همینن 

بگو ازدواج نکردم میگن ترشیده 

بگو ازدواج کردم میگن بدبخت و آویزون مردا 

بگی انسانی میگن درسش صعیف بود

ریاضی میگن بازار کار نداره

خداروشکر فعلا با تجربی کاری ندارن و خیلیییی خوب میدوننش

دقیقا

بیشتر مردم ایران اعتقاد دارن که فقط رشته ریاضی و تجربی!

که فقط بچه‌هامون باید دکتر مهندس بشن!

تو خارج از ایران آشپزی و آرایشگری و شغل های دیگه‌ام واقعاااا مقام بالایی داره. مخصوصا به هنر که اهمیت خیلی زیادی میدن..

نمیدونم چرا بعضی از ایرانیا اینطورین!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی تاپیک زده میشه باید منتظر همه نظر باشی چه تاپیک خودم میزنم چه بقیه...پس واس آرامش خودت جوابی ند ...

اصن درمورد موضوع تاپیک نبود سوال کرد ازم منم جواب دادم بعدم نظرشو با بی احترامی بیان کرد باز من با مهربونی گفتم رشته هر کس براش ارزشمنده زشته که به طرف اینو بگی . تاپیک زده کنایه ام زده حالا

زدم دیشب با مهربونی. امروز دیدم تاپیک زده به من کنایه زده ..

عجب ازین مردم بیکار😑

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

اصن درمورد موضوع تاپیک نبود سوال کرد ازم منم جواب دادم بعدم نظرشو با بی احترامی بیان کرد باز من با م ...

اون شعور نداشته...اینجا واس عقده هاشونه خالی کنن

من خودم به طرف احترام گذاشتم تگش کردم مناسبت بوده تبریک گفتم...دیدم ن لایکم کرده نه چیزی تو تاپیک های دیگ دیدم انلاین بوده جواب میداده

فک کرده بازیگری یا شخص مهمیه من چون واس خودم ارزش و احترام قائل هستم اونم گفتم وگرنه اون کجا من کجا

چهار نفر تحویلشون گرفتن فک کرده خبریه نه بابا خبری نیست هیچیم نیست...

آدما همینن بعضی ها درست نیستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اون شعور نداشته...اینجا واس عقده هاشونه خالی کننمن خودم به طرف احترام گذاشتم تگش کردم مناسبت بوده تب ...

دیگه‌کم کم میرم از اینجا .. جا اینکه ی دردی از آدم کم کنم هی اضافه تر میکنن .خودم همیشه سعی کردم حتی طرف ضایع ترین کارو کرده یا ضایع ترین چیزو خریده حتی ازم بپرسه ذوقشو کور نکنم بگم قشنگه چون اون دیگه خریده منتظر تاییده ولی آخرش با خودم اینجور میشه . 

دیگه‌کم کم میرم از اینجا .. جا اینکه ی دردی از آدم کم کنم هی اضافه تر میکنن .خودم همیشه سعی کردم حتی ...

اهمیت نده قشنگم...بگذر...اینجوری اعصاب خودت راحت تره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....