2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم برات دعا کردم برای نینی تون صلوات دادم خودتو با گریه آروم کن ولس سریع جایگزین بیار ! تو تقصیری ن ...

الهی فدای دل مهربونت خدا مراد دلتو بده عزیزم میخوام جایگزین بیارم ولی تا خدا نخواد نمیده 

عزیزم خیلی متاسفم ، به خودت فرصت بده ، نیاز داری یه مدت سوگواری کنی مطمئن باش جاش توی بهشته یه جایی خیلی خیلی زیباتر از این دنیا ، هر وقت یادش افتادی براش دعا کن مطمئن باش که خوشحالش می‌کنی .

سعی کن یه تایمی هر چند کوتاه در روز بری پیاده روی خیلی کمک کننده هست.

2805
خدا بهت صبر بده...۹ماه گذشته ...کاش دوباره باردار بشی...اینجوری سرگرم میشی و یادش کمرنگتر میشه اما ق ...

رفتم عزیزم گفت باردار شی بهتر میشی چکار کنم که باردار نمیشم سه ماه قرص و آمپول هم مصرف کردم اما بی فایده

خداحفظش کنه حواست بهش باشه خیلیییی هرجایی نبرش هربار نگاهش میکنی صدهزاربار خداروشکر کن بابتش و قدرشو ...

الهی بمیرم برات

دلم شکست با پیامتچقدر زجر کشیدی

بخصوص وقتی گفتی صورتمو گذاشتم روی صورتش

خیلی درکت کردم

من از همسرم جدا شدم . قراره یه سال دیگه پدرش ازم بگیرتش. بخدا هر روز استرس دارم. هر شب بهش نگاه میکنم . به همه اجزا صورتش . تو گوشش میگم چقدر دوسش دارم

الهی بمیرم براتدلم شکست با پیامتچقدر زجر کشیدیبخصوص وقتی گفتی صورتمو گذاشتم روی صورتشخیلی درکت کردمم ...

الهی بمیرم چقدر سخته ازش جداشی ولی بازم خداروشکر کن سالمه هر وقت بخوای میبینیش من فقط میتونم عکسای بچم بوس کنم قربون صدقش برم

الهی فدای دل مهربونت خدا مراد دلتو بده عزیزم میخوام جایگزین بیارم ولی تا خدا نخواد نمیده

خدا نکنه عزیزم ❤️ هر زمان نیاز داشتی درد دل کنی ب خودم پیام بده الا درخاست میدم بت 💔 این روزا هرکس یجور. قلبش شکسته یکی عشقش یکی خانوادش یکی شوهرش یکی خواهرش یکی رفیقش یکی بچش ! 💔 مهم درد نیسن برای درک و دلداری مهم اون قلب شکسته هست ک برای هممون یجور میشکنه ! و یکی هست ! گلم تتلو ی حرف قشنگ میزنه ک کمکم میکنه میگه این نیز بگذرد! و ی حرف قشنگ تر هست ک میگه زخمی ک  نکشتت قوی ترت میکنه💔🖤

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خدا نکنه عزیزم ❤️ هر زمان نیاز داشتی درد دل کنی ب خودم پیام بده الا درخاست میدم بت 💔 این روزا هرکس ...

دقیقا مرسی دوست گلم چشم من خیلی وقتا دوست دارم با یکی دردل کنم و دوستی ندارم که برم پیشش افتخاره برام دوستی با شما

عزیزم متاسفمبرای بارداری دوباره آزمایش ژنتیک دادی؟؟ فامیلی با همسرت؟

ممنون عزیزم نه عزیزم فامیل نیستیم ولی خب مشکلات ژنتیکی میگن توی غریب هم هست بعد از فوت پسرم رفتم آزمایش خون دادم گفتن مشکلی نداری 

دقیقا مرسی دوست گلم چشم من خیلی وقتا دوست دارم با یکی دردل کنم و دوستی ندارم که برم پیشش افتخاره برا ...

فدات شم ❤️ ایشالا خدا زودی دامنت رو سبز کنه ی دو قلو شبیه همون فرشته کوچولوت ب دلم افتاده ک ی پسر میاری من گاهی حسم درست کار میکنه امیدوارم امروزم درست کار کنه❤️

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

الهی بمیرم چقدر سخته ازش جداشی ولی بازم خداروشکر کن سالمه هر وقت بخوای میبینیش من فقط میتونم عکسای ب ...

همه مادری من با حسرت گذشت

حتی با بودنش حسرت دارم

وقتی نیست . دلم میخواد بمیرم. خیلی درکت میکنم

الا ۵ سالو نیمشه 

برامون دعا کن تو دلت شکسته هست. دعات میگیره

2810