2777
2789
الهی دورت بگردم خداکنه دعا کن برام

خدا نکنه چشم برات نادعلی میخونم خودتم ب نیت حاجتت بخون خودم دوبار در عرض 2. 3 ساعت حاجت گرفتم ❤️ ولی خب اینبار هنوز حاجتت نداده 🖤

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خدا نکنه چشم برات نادعلی میخونم خودتم ب نیت حاجتت بخون خودم دوبار در عرض 2. 3 ساعت حاجت گرفتم ❤️ ولی ...

حاجتمو منظورم بود 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مادری من با حسرت گذشتحتی با بودنش حسرت دارموقتی نیست . دلم میخواد بمیرم. خیلی درکت میکنمالا ۵ سا ...

ایشالله که کنار بچت بهترین زندگی رو داشته باشی بی دغدغه و استرس عزیزم ایشالله تن خودتو بچت سالم باشه

خدا نکنه چشم برات نادعلی میخونم خودتم ب نیت حاجتت بخون خودم دوبار در عرض 2. 3 ساعت حاجت گرفتم ❤️ ولی ...

الهی فدای دل مهربونت بشم ممنونم منم به نیابت از تو میخونم که توام حاجتتو بگیری

2805
الهی فدای دل مهربونت بشم ممنونم منم به نیابت از تو میخونم که توام حاجتتو بگیری

خدا نکنه دستت درد نکنه💔

عزیزم ممنونم بچه اولم بود چقدر براش ذوق داشتم اقدام کردم با اینکه حالم خرابه ۴ ماهه هنوز نشدم با دار ...

عزیز دلم استرس و اضطراب باعث میشه نتیجه نگیری چهار ماه زیاد نیست سعی کن دیگه غصه نخوری و فکرتو آزاد کن به آینده ای خوب فکر کن موقع اقدام روح وجسمت باید در آرامش باشه انشالله که بزودی خبر با ردا یتو بهمون میدی اصلانگران نباش برات سوره حمد خوندم که خدافرزند سالم وصالح بهت بده که انشالله همه غمهاتو فراموش کنی

به من بچه داد چه بچه ای عین فرشته هابود یه شب نشد گریه کنه و نزاره من بخوابم اذیتم نکرد اصلا

الهی بمیرم، کاش من جاش میرفتم. خواهرزاده ی منم همینطوری فوت کرد، داغون شدیم. قربون خدا برم همینجوری وایستاد نگا کرد تا طفل معصوم همون طوری چند ماه زجر بکشه🥺🥺🥺

2810