2777
2789
۶ ماهه عزیزم ممنونم

گلم برات دعا کردم برای نینی تون صلوات دادم خودتو با گریه آروم کن ولس سریع جایگزین بیار ! تو تقصیری نداری تقدیر بچه اینه ! الا با دل شکستت دعام کن منم دعات کردم خدا بت شادی و صبر بدت 🖤💔😭😭😭😭

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا صبرت بدهمنم یه پسر کوچولو دارم. تصور دنیا بدون اون برام جهنمه

خداحفظش کنه حواست بهش باشه خیلیییی هرجایی نبرش هربار نگاهش میکنی صدهزاربار خداروشکر کن بابتش و قدرشو بدون

2805
نه عزیزم دارویی که من دادم فقط استامینوفن بود با سفکسیم بردمش بیمارستان دکترا هم انگاری نفهمیدن بچم ...

سلام عزیزم از خدا برات طلب صبر میکنم الهی از این غم بزرگ به شادی و آرامش برسی ،،چندتا بچه داری ،،اگه بچه نداری برای خوب شدن حال روحیت بزار بارداربشی دوباره اون حس خوب مادر بودن  رو تجربه کنی انشالله که خدا یه فرزند سالم و صالح بهت بده 

[QUOTE=353695403]گفتن ریش درگیر شده و عفونت کرده[/QUOTE

درکت میکنم چه لحظات سختی رو تحمل کردی 😭😭😭

پسر منم دو بار تا پای مرگ رفت تا یک و نیم سالگی و تو بخش ویژه بستری شد و دکترا قطع امید کردند ، ولی اهل بیت شفا دادند

خدا کسی رو با بچه آزمایش نکنه ، مادرهایی رو دیدم که از خداشون بود بچه بمیره کمتر زجر بکشه 🖤

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

من درکت میکنم عزیزم بچه ی منم ۶ ماهش بود فوت کرد فروردین پارسال. خیلی سخته منم وقتی برای آخرین بار بچه ام را بوسیدم یخ بود.

انشالله موقعی که خودمون ازدنیا میریم میاند به استقبالمون 

خداحفظش کنه حواست بهش باشه خیلیییی هرجایی نبرش هربار نگاهش میکنی صدهزاربار خداروشکر کن بابتش و قدرشو ...

عزیزم الهی که خداوند به دلت ارامش بده یه مقدار زمان میبره دختر عموی من سال اول کرونا پدرش (عموی خودم ) و برادر جوانش رو بر اثر کرونا از دست داد و دختر ۱۶ سالش رو در اثر واکسن کرونا از دست داد الان بعد ۳ سال حالش بهتره خداروشکر به خودت زمان بده و تا میتونی گریه کن انشاالله به زودی دامنت سبز میشه

سلام عزیزم از خدا برات طلب صبر میکنم الهی از این غم بزرگ به شادی و آرامش برسی ،،چندتا بچه داری ،،اگه ...

عزیزم ممنونم بچه اولم بود چقدر براش ذوق داشتم اقدام کردم با اینکه حالم خرابه ۴ ماهه هنوز نشدم با دارو هم نشدم

2810