تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دوستم ک همسایمونه ۲۷ سالشه با وجود بیماری ام اس باردار شد بچه نارس بدنیا اومد ۵ ماه تو دستگاه بود الانم همش مریضه همش بیمارستانه ریه اش مشکل داره چشماش نمیبینه مخچه مشکل داره همجوره خودش و مادرش دارن عذاب میبینن😭😭😭😭الهی بمیرم برا جفتشون😔
چون بعضی دارو ها قطع میشه و.. من کلا یه نفر رو دیدم زن دوست بابام بود که یه پسر داشت که قبل بیماریش به دنیا آورد و بعد اون هرچی آورد تو ۶ ماهگی بارداری متاسفانه از بین میرفتن دوسه باری باردار شد اما خب نموند
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩