2777
2789
عنوان

حس میکنم فردا شوهرم وسط خیانته

311 بازدید | 47 پست

بچه ها شوهرمن راننده ماشین سنگینه.خلاصه فردا ظهر قرار بود برسه خونه.امشب باید ساعت یک و نیم دو میرسیدن در کارخونه فردا صب بارشو خالی کنن تا ظهرم بیاد خونه..خلاصه ساعت یک و نیم پیام داد من فردا بعدظهر میام چون خابم میومده الان واستادم بخابم.درصورتی ک شوهرمن ادددمی نیس برا نیم ساعت یا یک ساعت راه وایسه میره میرسه ب مقصد.بعدشم اصن قرار بود ساعت یک و نیم برسه...بعدشم شاگردم داره گف اونم خابش میاد منم خابم میاد.خلاصه بارشم ک بخان خالی کنن از ساعت ۸ صبح ب اونطرف خالی میکنن و میگیم ک امشب واقعا خابش میومده زده کنار خابیده اون همیشهههه ۶ صبح بیدار میشه وقتایی ک جاده س. خلاصه هررررررجورم ک بیدار شه ۸ میرسه در کارخونه مطمئنممممممم...چرا بمن گف بعدظهر میام.من از شوهرم چیزی ندیدم اما چن وقته دارم روانی میشم حسم میگه داره ی کارایی میکنه ی جاهایی شک کردم.حالا فردا چیکار کنم بچه ها چجوری بفهمم سر از کارش دربیارم خابم نمیبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
این چه فکرایی هست میکنی وقتی دلتواینجورکنی وشک کنی همه چی دست به دست هم میده وازارت میده

خب اخه من توی این ۶ سال چیزی ندیدم اما س ماهه دارم دیوونه میشم بی دلیله؟

شوهر منم راننده ترانزیته 

الکی حساس شدی حس منفی نده ب خودت

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بابا بنده خدا دنبال ی لقمه نون حلاله خابش اومده زد کنار ک بخابه کجاش شک برانگیزه اخه

ببین گفتم ک چرا شک دارم حالا بگین چیکار کنم ک اگ کاری میخاد بکنه یا نه دستش رو شه برام

منم شوهرم پزشک قرارنبود امشب بره یهویی همکارش زنگ زد رفت بیمارستان چنددفعه تماس گرفتم جواب ندادمنم ب ...

عزیزم من ۶ ساله مثه چشام بهش اعتماد داشتم س ماهه دل تو دلم نیس 

اخه گفتم قرار بود ساعت یک و نیم اینا برسه اصن من میدونم برنامش چجوریه بخدا شکم الکی نیس

اسی الان ازت دوروالانم توداری خودتواذیت میکنی بزار اومد اونوقت فکراتوجمع کن وبه جمع بندی برس 

گاهی انسانم آرزوست
2810