2777
2789
عنوان

با این دعا در کمال ناباوری باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 42 پست
ماه قبل داشتم ولی دیگه از وقتی پریود شدم به کلی ندارم هیچ امیدی تقریبا مطمئنم سهمم حسرته

🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐
🌺دعا به جهت بچه دار شدن

عبداللّه بن عباس روایت کند از رسول خدا صلی اللّه علیه و آله که فرمودند جبرئیل گفت : یا رسول اللّه صلی اللّه علیه و آله بدان
خدایی که تو را براستی به خلق فرستاد اگر کسی را فرزند نباشد این دعا را بنویسد و بشوید و بخورد از آب آن حق تعالی اولاد
صالح به او کرامت فرماید و هر که #درد اندام باشد و #بلغم و #ناسور یا #درد و #بوي #بد دهان و #زکام و #درد #قولنج و #درد #سر و #زهر #مار و #عقرب ، این دعا او را نگاه دارد و به مراد خود برسد (ان شاء اللّه ) .
🌺 بسم اللّه الرحمن الرحیم اعوذ بکلمات اللّه التامات کلها من شر
کل شیطان و من شر السامه و من کل عین لامه و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لما سمعو الذکر و یقولون انه لمجنون
ما هو الا ذکر للعالمین کیعص حمعسق اها شراهت اذونی اصاوث آل شداي بحق لا اله الا اللّه محمد رسول اللّه بسم اللّه الشافی بسم
اللّه الکافی بسم اللّه المعافی بسم اللّه الذي لایضر مع اسمه شی ء فی الارض و لا فی السماء و هو السمیع العلیم ان یشاء یسکن فیظللن
رواکد علی ظهره ان فی ذلک لایات لکل صبار شکور انهم یکیدون کیدا و اکید کیدا فمهل الکافرین امهلهم رویدا الریح و اللّه
ورائهم محیط بل هو قرآن مجید فی لوح محفوظ بسم اللّه الرحمن الرحیم قل اعوذ برب الفلق من شر ما خلق و من شر غاسق اذا وقب
و من شر النفاثات فی العقد و من شر حاسد اذا حسد بسم اللّه الرحمن الرحیم قل اعوذ برب الناس ملک الناس اله الناس من شور
الوسواس الخناس الذي یوسوس فی صدور الناس من الجنه و الناس یرید اللّه ان یخفف عنکم و خلق الانسان ضیعفا و صل علی
محمد و آله اجمعین الان خفف اللّه عنکم و علم ان فیکم ضعفا و صل علی نبینا محمد و آله اجمعین ذلک تخفیف من ربکم و
رحمه و صلی اللّه علی خیر خلقه محمد و آله اجمعین .

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐

✨  برای #بچه دار شدن و طلب #فرزند (مجرب)

آیات کریمه دوازدهم و سیزدهم و چهاردهم از سوره مبارکه مومنون را در کاغذ بدون خط و با گلاب و زعفران بنویسد و به #زنی_که_مشکل_بچه دار شدن دارد بنوشاند . به اذن و اراده خداوند تبارک و تعالی بچه دار خواهد شد :

( ولَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن سُلَالَهٍ مِّن طِینٍ ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَهً فِی قَرَارٍ مَّکِینٍ ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَهَ عَلَقَهً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَهَ مُضْغَهً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَهَ عِظَامًا فَکَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًاآخَرَ فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ) .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💠نماز درخواست #فرزند💠

✳️نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود .

💬محمد بن مسلم می گوید : امام صادق علیه السلام فرمود :

✳️هر کس بخواهد #بچه_دار شود بعد از نماز #جمعه دو رکعت نماز با رکوع و سجده های طولانی بخواند

✳️و بعد از نماز این دعا را بخواند :

💥اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏ لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا💥

#چله_برےبراےخانمهایی

#ڪه_بچه_دارنمیشوند②

🤰

✨⇇ابتدا دعاے زیر را در روز یڪشنبه در دوهفته اول ماه بنویسیدالبته خود آن زنی ڪہ توے چله هست نمیتواند بنویسدڪسانی میتوانند بنویسند که به مدت 30روز نماز قضا نداشته باشند و وضوے کامل بگیرندوروبه قبله بنشیند و④بار④قل وسه با آیه الڪرسی بخواند وهربارمیخواند به دست راست خود فوت کند واگر چپ دست هستر✨⇇درزمان نوشتن آن زنی که توی چله هست نباید توے اتاق باشد وغیر ازآن سایه هیچ زنی از روی دعاے درحال نوشته نباید رد شودوبعد از نوشتن دعاے زیر ان را تا زده تا زن مورد نظر همراه خود داشته باشد

✨بسم الله الرحمن الرحیم لا اله الا الله الملڪ الحق المبین قل جاء الحق وذهق الباطل ان الباطل کان ذهوقاوننزل من القران ماهوشفاءورحمه للمومنین برحمتک یا ارحم الراحمین شر الربیع وهوالله العلیم وقل جاءالشر الربیعه باطل وهو السمیع العلیم وقل جاء الشر الربیعه باطل وهوالله العلیم وقل جاء الشر کل اشیاء باطل و هوالله العزیز الحمید یوم ینظرون نصره النعیم م م ۱م ء ۹م ۲م و۴ نام صاحب الدعا.....زاییده........✨

ادامہ_نسخه_درپست_بعدی_کانال...#  ‍ 

#چله_برےبراےخانمهایی

#ڪه_بچه_دارنمیشوند②

🤰

✨⇇ابتدا دعاے زیر را در روز یڪشنبه در دوهفته اول ماه بنویسیدالبته خود آن زنی ڪہ توے چله هست نمیتواند بنویسدڪسانی میتوانند بنویسند که به مدت 30روز نماز قضا نداشته باشند و وضوے کامل بگیرندوروبه قبله بنشیند و④بار④قل وسه با آیه الڪرسی بخواند وهربارمیخواند به دست راست خود فوت کند واگر چپ دست هستر✨⇇درزمان نوشتن آن زنی که توی چله هست نباید توے اتاق باشد وغیر ازآن سایه هیچ زنی از روی دعاے درحال نوشته نباید رد شودوبعد از نوشتن دعاے زیر ان را تا زده تا زن مورد نظر همراه خود داشته باشد

✨بسم الله الرحمن الرحیم لا اله الا الله الملڪ الحق المبین قل جاء الحق وذهق الباطل ان الباطل کان ذهوقاوننزل من القران ماهوشفاءورحمه للمومنین برحمتک یا ارحم الراحمین شر الربیع وهوالله العلیم وقل جاءالشر الربیعه باطل وهو السمیع العلیم وقل جاء الشر الربیعه باطل وهوالله العلیم وقل جاء الشر کل اشیاء باطل و هوالله العزیز الحمید یوم ینظرون نصره النعیم م م ۱م ء ۹م ۲م و۴ نام صاحب الدعا.....زاییده........✨

#ادامہ_نسخه_درپست_بعدی_کانال....

#چله_برےبراےخانمهایی

ڪه_بچه_دارنمیشوند#  

🤰🤱🤱🤰🤱🤰🤱🤰🤱🤰🤱🤰🤱

✨⇇باید حداقل تا ۷روز زن و مرد نباید باهم جماع داشته باشند وروز هشتم که روز دوشنبه است ظهر بعداز نمازابتدا باید زن به حمام برودوبعداز شستن خود یک تشت آبگرم بگیرد ودعای فوق را۷بار درآب بخواند وبا همان غسل کند

✨⇇بعداز آنکه بیرون آمد همسر آن باید روی شکم زن دعای ایه الکرسی راباهمان جوهر روحانی بنویسد (فقط ایه اول ایه الکرسی)

وبعد زن بابد به حالت خواب دراز بکشدوزیر شکم خود یک سینی قرار بدهد ونوشته رابا آب و گلاب بشوید طوری که اب و گلاب داخل سینی ریخته شود سپس اب ریخته شده داخل سینی را دریک لیوان بریزد وزن باید تمام اب ان را همان لحظه بنوشد سپس همان موقع باهمسر خود جماع داشته باشد  

✨⇇اگر زن باردار شد دعا را باید دریک آب روان قرار دهید ودورکعت نماز برای حضرت فاطمه زهرا ودورکعت نمازبرای حضرت علی هر دونفر باید بخوانندو۱۴تا بسته نمک بیرون ذکات کنید

پايان_ختم#  

سلام عزیزم برای بارداری نباید استرس داشته باشی کلا باید بیخیال باشی و امید داشته باشی شما وقتی خودت ...

ممنون عزیزم حرفات قشنگ بود دوست داشتم ولی اتفاقا از اینکه گفتم کسی حواسش نیست دقیقا منظورم به خدا بود. واقعا منو حسرت به دل کرده نمیدونم چی میشه اخرش. انشاالله که دلت شاد التماس دعا 

شکر 

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چقد برام عجیب بود اونجا ک گفتی پاهاتون دراز کنی و تکون بدی💔💔💔

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
ممنون عزیزم حرفات قشنگ بود دوست داشتم ولی اتفاقا از اینکه گفتم کسی حواسش نیست دقیقا منظورم به خدا بو ...

فدات گلم اتفاقا تنها کسی که فقط حواسش به بنده هاست خداست ماها فک میکنیم خدا حواسش نیست بهمون اتفاقا اشتباهه اگه نیست پس تمام اون چیزهایی ک یک زمانی ازش خواستیم والان رسیدیم از کجا اومده اون دعاها الان جواب داده چون خدا اون موقع صلاح ندونسته ک بهمون نداده اما ما بنده ها فک میکنیم باید همون موقع که دعا میکنیم اجابت بشه نمیدونیم ک اگه اجابت نمیشه به صلاحمون نیست ولی دست از تلاش برنداریم باید و امیدوار باشیم قطعا موفق میشیم.. با خودت بگو من موفق میشم حتما ولی نه فورا