2777
2789
عنوان

با این دعا در کمال ناباوری باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 42 پست
بگو دعا رو. و اینکه چقدر طول کشید باردار شی. اگه منم بخونم و باردار شم به نیتت نماز شب میخونم

ماه محرم انجام دادم با اینکه بخاطر شب های عزیز زیاد هم اقدام نداشتم همون ماه باردار شدم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذر شیر رو منم امسال انجام دادم ولی امیدی ندارم جواب بگیرم هیشکی حواسش بهم نیست

چون از ته دل انجام ندادی 

من مطمئن بودم که باردارم تا حدی که دو سه روز موعدم بی بی چک گذاشتم و دیدم بله باردارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
چون از ته دل انجام ندادی من مطمئن بودم که باردارم تا حدی که دو سه روز موعدم بی بی چک گذاشتم و دیدم ب ...

از ته دل بود هفت ساله از ته دل اشک میریزم ولی کسی منو نمیبینه همون ماه دوتا تخمک خوب داشتم ولی بازم نشد. دیگه چجوری باید از ته دل بگم مگه اینکه خودمو بکشم دیگه 

از ته دل بود هفت ساله از ته دل اشک میریزم ولی کسی منو نمیبینه همون ماه دوتا تخمک خوب داشتم ولی بازم ...

نمیگم از ته دل نخواستی 

میگم از ته دلت مطمئن نبودی که حاجتت رو میدن 

بهشون اعتماد کن فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
ماه قبل داشتم ولی دیگه از وقتی پریود شدم به کلی ندارم هیچ امیدی تقریبا مطمئنم سهمم حسرته

مثل من انجام بده پاهاتو تکون بده بعد بیا خبر بارداریتو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
واقعا خبر بارداری شما برام انقدر شادی آفرین بود که سریع همون روز به دوستم زنگ زدم و گفتم دوست نی نی ...

ان شالله خبر بارداری شما دوست خوبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
نذر شیر رو منم امسال انجام دادم ولی امیدی ندارم جواب بگیرم هیشکی حواسش بهم نیست

سلام عزیزم برای بارداری نباید استرس داشته باشی کلا باید بیخیال باشی و امید داشته باشی شما وقتی خودت داری فک میکنی ک نمیشه پس منفی میشه افکارت و ناخودآگاهت رو باید روی دور مثبت ببری قطعا میشه ان شاء الله خبر بارداری گلم مطمئن باش میشه هیچکس حواسش بهت نباشه قطعا خدا هست خدا میگه صبر کن بهترین به وقتش بهت میده هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواه گلم ان شاء الله سال دیگ این موقع از بی خوابیدی بچت بیای بگی وای دام یک خواب راحت میخواد گلم 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
2810