2777
2789

تابستون اصلا نخوندی ؟ 

اگه تونستی مشاور بگیر برات برنامه ریزی میکنه که همراه با دوازدهم ، درس های دهم و یازدهم رو جمع کنی ، کتاب هم دست دوم بگیر قیمتش کمتره ولی زیاد قدیمی نباشه . من خودم کتابامو دست دوم گرفتم 

نمی‌خواد سر در گم باشی از الان شروع کن کتاب دهم رو بخون کتابهای اصلی رو بخون در طول سال هم کتاب یازدهم رو بخون و تست بزن دوازدهمم که داری می‌خونی دیگه کتاب دیگه ای هم نمی‌خواد بخونی فقط کل کتاب هارو جمع کن و تست بزن فکر هم نکنم حتما امسال باید قبول بشی پسر منم امسال کنکور داره همینجوری داره پیش می‌ره نگران نباش قبول میشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستون اصلا نخوندی ؟ اگه تونستی مشاور بگیر برات برنامه ریزی میکنه که همراه با دوازدهم ، درس های دهم ...

چرا تابستونو خوندم ولی میگم با این ازمونا و حجم کتابای دوازدهم چجور میتونم اوناروهم بخونم 

شما کلاس چندمی؟ و چه رشتع ای؟ 

چرا تابستونو خوندم ولی میگم با این ازمونا و حجم کتابای دوازدهم چجور میتونم اوناروهم بخونم شما کلاس چ ...

دوازدهم رو وقتی داری در طول سال میخونی تست هم بزن 

من امسال فارغ التحصیل شدم تازه کنکور دادم منتظر نتایجم رشتم انسانیه