2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست
اگه اول تا چهارم ابتداییه آره به نظرم پیگیر باش حالا ته کلاس جای خودش ولی اینکه بغلدستی نداره به روح ...

نه عزیزم تازه رفته کلاس اول اصلا از دیروز فکرم درگیر اون فیلم دیدم به همسرم گفتم گفت من با مدیرشون رابطه خوبی دارم مبرم میگم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چه ربطی داره خب قدش بلنده اگه جلو بشینه پشت سریا چطور ببینن؟

باید بعضی روزا بیا‌د جلو نه همیشه نا کمبودی حس نکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۶۰ میلیون خرج کردی برا مدرسه دخترت؟؟؟؟؟ درامدتون چیه ؟ بانک زدی؟ عجب بعضیا ولخرجی های افراطی بی مورد ...

با پول سرویس شد ۶۰ تومان بیشتر از ابن هم هست برا تحصیل و مدرسه بچت هرچی خرج کنی کمه

باید بعضی روزا بیا‌د جلو نه همیشه نا کمبودی حس نکنه

بعضی معلما بچها رو هفتگی جاشون عوض می‌کنند

یعنی یه هفته میز اول یه هفته میز دوم و‌..‌

تا آخر سال همین کارو میکنن

خواهر من چندساله مدرسه میره همینکارو کردن

قد بلندا رو سمت وسط نمیزارن فقط 

سمت دیوار میزارن ک خیلی تو دید کسی نیاد

🩵💙💙🩵
بگو ولی نه بادعواوقتایی که هنر دارن ودرس اصلی نیست می تونه بیاد جلوتر

دعوا که نه 

نه اگر قد بلند جلو بشینه اونی که کوتاه تر چجوری ببینه

هرروز نه اما باید بعضی روزا بیاد جلو حداقل یکی کنارش بشیننه انگار رفته تو‌ انفرادی اینطوری

با پول سرویس شد ۶۰ تومان بیشتر از ابن هم هست برا تحصیل و مدرسه بچت هرچی خرج کنی کمه

اگرر خیلیا طرز فکر شمارو داشتن 

الان. هیچکس اواره نبود💖

الان ب ی جایی رسیده بودن 

ایشالله ک موفق باشه

اگ قدش خیلی بلنده کا باید آخر بشینهچون بعضی ها زیادی ریز هستنیا صندلی تکه بزار کنار دیوار جلو بشینهخ ...

اخه دختر من بی دقته میدونم‌ بره آخر معلم حواسش بهش نباشه این بی دقتی میکنه بعد میترسم تو روحیه اش اثر بذاره

توروخدا اگه غیر انتفاعی فرستادید فکر نکنید تو تمااااااممم مسائل مدرسه و آموزش و ... باید دخالت کنید ...

باید دخالت کنم بچه ها نصف روز تو مدرسه هستن نمیشه که بی خیال بود من‌از روحیه دخترم خبر دارم اینطوری زده میشه 

بروید صحبت کنید قبلش با دخترت هماهنگ کن شاید خودش دوست دارهسالی شصت میلیون پول می گیرن؟

اینطوری منزوی میشه 

با پول سرویس ۶۰ تومان 

اخه دختر من بی دقته میدونم‌ بره آخر معلم حواسش بهش نباشه این بی دقتی میکنه بعد میترسم تو روحیه اش اث ...

حساس نباش

نهایتش اینه برا امتحانا کلاس تقویتی بزاریش 

بعدم دخترت تاره وارد مدرسه شده

هنوز معلوم نی چه عملکردی داره 

خودتم تا میتونی تشویقش کن ب درس خوندن

با کادو و جایزه و ‌.‌ هرچی ک دوس داره.تا ب میل خودش اهمیت بده به درس

🩵💙💙🩵
باید دخالت کنم بچه ها نصف روز تو مدرسه هستن نمیشه که بی خیال بود من‌از روحیه دخترم خبر دارم اینطوری ...

پسرم منم غیر انتفاعی هست چرخشی جای بچه ها عوض میشه فقط جلوی دخترت حرفی نزن حساس میشه

2810