2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست
وا😐 خب همه همین بودن من خودم عقب میشستمبقیه هم هزینه نکردن ک بچه هاشون تخته نبینن وقتی بچه شما میاد ...

من نمیگم‌ همیشه بیا‌‌د جلو‌ اما گاهی بیاد جلو تا احساس بدی بهش دست نده دختر من عاشق که این هست که با یکی دوست بشه الان اومد گفت همه بغل دستی داشتن من نداشتم خب پیش خودش نمیگه من چی کم دارم که پیشم کسی نشسته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گاهی جلو بشینه؟ مگه اتوبوسهحاها باید تا اخر سال تعیین بشه و عوض نشه بچه نظم یاد بگیرهبا اون قدش انتظ ...

با این لحن زننده نگو‌ با اون قدش همه حسرت قدشو دارن تو حامعه قد کوتاه ایران 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نظرت دخترتون چیه البته با عصبانیت بهش نگید همین طوری با هم دوباره فیلم رو ببینید و در موردش صحب ...

اره عزیزم خودش روز اول اومد گفت من آخر کلاس بدون بغل دستی بودم خیلی هم حساسه 

حالا عقب نشستنش مشکلی نداره چون کلا قد بلندا همیشه اخر میشینن اما اینکه هم تختی نداره باعث میشه تنها ...

اره واقعا آنقدر دلم گرفته اون فیلم دیدم 

ولی من حالتو میفهمم و درک میکنم.. حداقل یکیو بزاره کنارش🥲

دقیقا چهره معصوم دخترم تو‌ اون‌فیلم که تنها نشسته بود از دیروز از جلو چشمم نمیره 

خوب بقیه بچه ها نمی‌بینن اینکه کسی هم پیشش نمیشینه ربطی نداره که نیمکت آخره مدیرم کاری نمی‌تونه برای ...

چون تعداد بچه ها فرد بود دانش اموز کم آوردن بیاد پیش دخترم بشینه

شاید بچه های کلاس از دختر لوس شما بدشون بیاذمگه زوره؟

تو دیگه رد دادی با بچه ۷ ساله دشمنی داری انگار خدا بهت آرامش بده

اره عزیزم خودش روز اول اومد گفت من آخر کلاس بدون بغل دستی بودم خیلی هم حساسه

بله عزیزم 

درک می کنم 

شنبه حتما برید  صحبت کنید 

همان طور که اون ها برای پول گرفتن 

ملاحظه ای ندارن 

شما چرا باید خود خوری کنید 

به مدیر  بگید باید حواستون به احساسات بچه ها باشه و.......

بغل دستی ک نمیزارن خودش باید دوست پیدا کن

روز اول مدرسه به جایی نرسیده که دوست پیدا کنه دختر منم کلا خجالتی هست یعنی جلو نمیره برا دوست پیدا کردن چون تعداد بچه ها فرد بوده دانش اموز کم‌ آوردن بیاد بشینه پیش این اما اینکه هم آخر بشین هم‌تنها اصلا خوب نیست 

وای حالا سخت نگیر روز اول بوده

جاها رو عوض میکنن تا آخر سال ک همینجوری نیس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
تو دیگه رد دادی با بچه ۷ ساله دشمنی داری انگار خدا بهت آرامش بده

نه عزیز دلم

دشمنی ندارم

تاپیکای قبلیت ببین

شما حتی نتونستی حس‌کافی بودن به بچه ت بدی

هی از خودش بدش میاد

ناخود آگاه بقیه هم ازش دوری میکنین یا ازش آتو میگیرن اذیتش‌میکنن

ببرش مشاوره و درمانش کن وگرنه روزای سختی تو مدرسه میگذرونه

با معلمش هم دعوا نکن باهاش صحبت کن و این مشکلات دخترت و روحیه ش بگو 

حداقل میز آخر آخر‌ نشینه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اصلن اینطوری نیسمن چند سال میر آخر بودمهمیشه هم شاگرد نمونه مدرسه بودمحتی دبیرستان زنگ فیزیک برای ای ...

منم‌ جون تازه داره میره مدرسه می‌گم دیگه بزرگ تر شد که ایرادی نداره 

2810