2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم گف دیگه نمیخام ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول نداری واسه ازدواج زود بود؟آخه کی سر اینکه من از داداشات خوش تیپ ترم می زنه تو گوش زنش

ب خدا دیوونه م کرده هرروز میگه داداشت اینطورن و‌اونطورن در صورتی که ی ناخن شونم نمیارزه

شوهرت متاسفانه در برابر خانواده تو احساس کوچیکی و حقارت محض داره 

از طرفی از موقعیت توام میترسه ،برا همون میخواد هی شماهارو حقیر کنه تا خودش بزرگ بشه 

بدبخت گدا صفت 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چند سالته ؟بچگانه رفتار میکنی چرا ؟حالا تو دعوا یه حرفی زده جدی نگیر و برگرد خونت

اخه میاد تو ذهنم چطور با اون سنگینی دستش خابوند تو‌گوشم .نمیتونم خودمو راضی کنم

ب خدا دیوونه م کرده هرروز میگه داداشت اینطورن و‌اونطورن در صورتی که ی ناخن شونم نمیارزه

خب تو حستسیت نشون می دی اون اینطور می کنه

حساسیت نشون نده انگار که برات مهم نیس

چرا نقطه ضعف می دی دست یه همچین آدمی

بعد چرا تو باید این حس ناکافی بودنو به شوهرت بدی که داداشم از تو بهتره مگه مسابقس؟

اخه میاد تو ذهنم چطور با اون سنگینی دستش خابوند تو‌گوشم .نمیتونم خودمو راضی کنم

تقصیر خودت دیگه وقتی میدونی عصبی رو اعصابش راه نرو هر چی بد حرف زد سکوت کن و ارومش کن هیچ وقت هم تو  دعوا خونت ترک نکن چون عادت میکنه به قهر کردنت و دیگه دنبالت نمیاد

شوهرت متاسفانه در برابر خانواده تو احساس کوچیکی و حقارت محض داره از طرفی از موقعیت توام میترسه ،برا ...

اره شما خیلی خوب ب تصویرش کشیدیذ.متاسفانه دروغ گوی قهاری هم هس.اوایل پیش منم سر قضیه های الکی خیلی دروغ میگف تا اینکه همش دستشو‌ رو کردم الان از درامدش و ....پیش همه گنده گوزی میکنه طوری که همه فک میکنن ما هیچچچ مشکلی نداریم و همش تو‌ قرض و‌ قسطیم

نباید میرفتی از خونت ، بحث پیش میاد ، باید تو خونه باهاش قهر و بی محلی میکردی تربیتش میکردی اینجوری بیشتر اظهار پشیمونی می‌کرد بنظرم زمانی باید خونت رو ترک کنی که قصدت برای طلاق کاملا جدیه و ابدا قصد برگشت نداری

2810