2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم گف دیگه نمیخام ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست
والا چی بگم دوسش داری؟

دیگه ندارم .اوایل خیلی دوسش داشتم الان از سه سال زندگی چن مرتبه دستش روم بلند شده .در صورتی که من اونقدر ظریفم که گنجایش کتک ندارم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابشو نده فعلا.‌

ادمای این تفکر مشکل دارن.‌

من ی جاری دارم الکی دعوا میکرد سر خاله سر دایی شوهر شماها فلانید و..فامیلات اینجورن😐حالا اصلا با فامیلای شوهرم رفتو‌اومد نداشت🤦خودشو خانوادشو بالا میگرفت درصورتیکه هیچی نداشتن از درک‌و‌شعورو فرهنگ. 

این سری ام برادرشوهرم گف ما هرچی هستیم واسه خودمون شما برو ب سلامت.‌

parasoo1989@
بنویس افسار گسیخته دیگ ب من پیام نده

خودش روزی ی مشت قرص میخوره ب زور اونا سرپاعه بعد ب من که ب خاطر حجم کاری بالام بعضی وقتا ب حوصله م‌ میگه برو پیش پزشک روان

دیگه ندارم .اوایل خیلی دوسش داشتم الان از سه سال زندگی چن مرتبه دستش روم بلند شده .در صورتی که من او ...

فک کن ببین دعواهاتون سر چی بوده اکثرا؟ ریششو‌پیدا کن. ببین دوستت داره زندگیشو دوست داره یا نه. ممکنه دوست داشه باشه و‌فقط بلد نباشه عصبانیتشو کنترل کنه.‌

parasoo1989@

بهانه ش این شده که میگه تو چرا بی حوصله ای تو چرا مدام ب من نمیگی عاشقتم.ولی خدا خودش شاهده که تو زندگی از لحاظ قناعت و کارای خونه .کار کردن بیرون از خونه ،مسولیت پذیری و....براش کم نزاشتم .ب نطر خودم که براش زیاد بودم که اینطور هار شده

فک کن ببین دعواهاتون سر چی بوده اکثرا؟ ریششو‌پیدا کن. ببین دوستت داره زندگیشو دوست داره یا نه. ممکنه ...

میگه خانواده من محبت دارن ب ولی خانواده تو ندارن 

2810