2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم گف دیگه نمیخام ببینمت

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا قصدم جدیه برای طلاق.حقوقیم که میگیرم صاففف میره تو‌جیب آقا ،طوری شده که دل نمیزارم ی چیز کوچول ...

خب چرا حقوقتو میدی بهش 

اجازه نده

اولین حرکتت همین باشه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگه خانواده من محبت دارن ب ولی خانواده تو ندارن

چقد لووووس و خاله زنک تشریف داره ببین دختر اگر حالا به هر دلیلی آشتی کردین سعی کن باهاش مردونه تر برخورد کنی از جلد صورتیش خارج بشه!!!!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
همشششش بدهکار ب این و‌اونه.نمیشه یش ندم

نده از این ماه بذار تنبیه بشه بفهمه که اب و نونش از کجاست و نباید دست روت بلند نکنه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ا تصمیم مو گرفتم دیگه نمیخام برگردم تو اون خونه و وکیل میگیرم و دادخواست میدم و دوباره از صفر شرو میکنم فقط دیگه با اون ظالم عقده ای نمیخام ادامه بدم 

دفعات قبلی اره.ولی این کتکی که دیشب ب من زد هنو اظهار میکنه که حقت بوده

پس به صلاحه که بزرگترات رو در جریان بذاری تا یه جلسه بذارین و ببینین دردش چیه واقعا و قصدش چیه 

متاسفانه خیلیا قدر زندگیشون رو نمیدونن و وقتی میفهمن که خیلی دیره