2777
2789
عنوان

مادرای سی و پنج به بالا بیان

262 بازدید | 50 پست

پسرم شهر دیگه درس میخونه 

دیشب پیام داد ک پول لازم دارم میخام کتاب بخرم

گفتم به پدرت پیام بده خونه نیست من بگم .

گفت نه من روم نمیشه تو بگو😐

گفت از صب صد بار باخودم کلنجار رفتم تا به توام بگم 

به توام‌روم نمیشد بگم

خیلی نارحت شدم باهاش حرف زدم که چرا خجالت نداره وظیفه هر پدرو مادریه برای تحصیل فرزندش خرج کنه

باز حرف خودش و میزد

چه خجالتیه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه پسر خوبی داری خدا حفظش کنه اما سعی کنید قبل اینکه خودش بخواد یه مبلغی رو ماهانه یا هفتگی براش واریز کنید منم مجرد بودم روم نمیشد از بابام پول بگیرم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

چند سالشه؟

ولی چ پسر خوبیه قدرش رو بدون

خدا حفطش کنه برات

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

منم اینطوری بودم خونه بابام

و همچنان خونه همسرمم همینطوریم😧

فکر نکنم تا ابد درست بشم😳😳

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم اینطوری بودم خونه بابامو همچنان خونه همسرمم همینطوریم😧فکر نکنم تا ابد درست بشم😳😳

منم 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
2810