2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست
به نظرم یا اشتباه فرستادهیا داره دون میپاشه ببینه شوهرت پا میده یا نه عمدا جوری نوشته که بگه با یکی ...

اخه بعده 3 سال عجیب نیست؟

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو شوهرم یک ساله کلا شهر خودمون نیستیم و بیستو چهار ساعت باهمیم این شهری که هستیمم هزار کیلومتر فاص ...

سلام دوست خوبم ببینید وقتی شما تاپیک میزنید یعنی همه جوره نظر میدن هیچ کس به اندازه ی خود شما همسرتون رو نمیشناسه به همین خاطر سعی کنید با ایشون درمیون بزارید و ازش بخواید جلوی خودش با اون تماس بگیره و اینکه شماره ی همسرتون عوض بشه بهتره.

سلام دوست خوبم ببینید وقتی شما تاپیک میزنید یعنی همه جوره نظر میدن هیچ کس به اندازه ی خود شما همسرتو ...

دقیقا واسه همین تاپیک زدم ببیتم بقیه چی فکر میکنن و مهمتر از همه اینکه با زنه چهرفتاری کنم چون شوهرم رو میشناسم و بلتوجه به رفتار شوهرم فهمیدم کرم از زنه اس واسهرهمین برای بچه ها توضیح میدم شرایط رو بیشتر میخواب بدونم چیکار کنم این دوباره سیریش تشه یه وقت پای شوهرم نلغزه

من حس بد نگرفتم عزیزم،یه جورایی مطمئنم زنه میخواسته کرم بریزه ،شاید پیاماش جوریه که انگار چیزی بینشون ولی اینم یه مدل کرم ریختنه که سر حرفو وا کنه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چقدم که خزه دلم برات تنگ رفته نفس برات در میره عین پیرمردا میحرفه😒

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دقیقا واسه همین تاپیک زدم ببیتم بقیه چی فکر میکنن و مهمتر از همه اینکه با زنه چهرفتاری کنم چون شوهرم ...

عزیزم بهتره که با همسرت بشینی و صحبت کنی و به نتیجه ی معقول برسین همسرت بیشتر و بهتر از من و بقیه میدونی شمارشون رو عوض کنه و بلاکشون کنه باهاش تماس بگیر و تهدیدش کنین اگه بازم ادامه داد برید شورای حل اختلاف و شکایت کنید.

عزیزم توکجایی ک اینقدرپیگیری🤣🤣🤣🤣وای خداتوحرف نداری زودبگوبهش اسی

مشتاق شدم ببینم چ خبره 😂😂

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

با اپلیکیشن ببین چند بار بع این خط پیام‌داده شده یا ازش دریافت شده از سه ماه قبل تا الان

اینجوری اگر پیامی هم پاک شده باشه ،لا اقل تاریخش هست و میتونی در بیاری که درسته یا نه ؟

اونوقت میتونی تصمیم بگیری 

یا واقعا اشتباهی فرستاده 

یا خواسته شوهرتون تور کنه. بهرحال قبلا دیده سرشم شلوغ بوده یهویی تنها شده گفته یه ذخیره گذاشتم. به شوهرت شک نکن . اما اون خانم رو جمع کن ‌ اصلا چرا شماره رو نگه داشته