2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست
وای خب چکار کردی

والله زن دوستش از اون دریده ها بود، به اون کار نداشتم ولی ظاهرا شوهرم رو جم کردم که باهاشون رفت و امد نکنه، ولی در کل ما زنا  نه حریف مردا میشیم نه یه سری هم جنس خودمون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والله زن دوستش از اون دریده ها بود، به اون کار نداشتم ولی ظاهرا شوهرم رو جم کردم که باهاشون رفت و ام ...

اره واقعا خدا بهمون رحم کنه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
منم صبحا شوهرم سر کاره کلا همش با همین تا فردا، یه مدت یه شماره رو زیاد می دیدم اهمیت نمی دادم، تا ی ...

یا خدا... این طرف خیلی از مادوره همشهری خودمه ولی ما یه استان دیگه ایم 

منم همین حس رو دارم ولی بعد سه سال یکم عجیبه شایدم گفته تیری تو تاریکی بزنم شاید جواب داد

اسی معمولا هر کی ماشین میفروشه شماره تماس خریدارو نگه میدارن یا سیو داشته دیگه این عادیه و پیامش معلومه اشتباه فرستاده اگه چیزی بود شوهرت همچین پیامایی رو بهت نشون نمیداد یک درصد هم شک نداشته باش

استارتر جان من حس خوب اصلا نگرفتم و حسم میگه یه چیزی هست 

چون نوع پیام ها یه جوریه که انگار جواب گرفته قبلا از همسرت 

بعد سه سال کسی نمیاد یه کاره همچین پیامی بده ها 

اول یه سلامی معرفی چیزی 

بعد نهایت بیاد یه همچین پیامایی بده 

من فکر میکنم ممکنه ممکنه نمیگم‌حتما 

با هم ارتباط داشتن 

حالا شوهرت به هردلیلی کات کرده و اون خانم شاید خواسته تهدید کنه بگه به زنت میگم و همسرت دست پیش گرفته که شر نشه براش و پیام ها رو پاک کرده فقط این چندتا رو نگه داشته اونم ناشیانه بین پیامها انتخاب کرده گذاشته مونده 

امیدوارم من اشتباه کرده باشم 

خدایا منو ببخش قضاوت نکرده باشم 

لطفا حواستو جمع کن 

♻️کارما♻️
دقیقا منم همین فکر رو میکنم موندم چیکار کنم کلا نخش کنده شه

بنویس دفعه آخرت باشه که اشتباه میکنی ! یه چیزی بنویس حساب کارش رو بکنه و به صد روش از تمام پیام رسان ها بلاکش کن زنیکه ی پورو قشنک بعد سه سال گفته برم مخ این خریدار رو بزنم بلکه پولی چیزی دستمو بگیره

استارتر جان من حس خوب اصلا نگرفتم و حسم میگه یه چیزی هست چون نوع پیام ها یه جوریه که انگار جواب گرفت ...

خودم اینجوری فکر نمیکنم ولی این احتمال رو هم میزارم سعی میکنم بیشتر حواسم باشه ببینم چی میشه این همراه من هم نصب میکنم ببینم مکالمه دیگه ای داشتن

خب نمیشه فقط تلفنی در تماس بوده باشن؟

چرا ولی کار شوهرم جوریه که در هفته دوسه روز سرکاره شده حتی یکهفته نرفته سرکار خونه باهم بودیم و تماس مشکوکی نداشته شوهرم مهندس ناظره پروژه های عمرانیه خیلی وقتا کار میخوابه کلا خونس زیاد راه خیانت نداره ازم دور نیس که بتونه زیر ابی بره زیاد بیرون بره که بتونه زنگ بزنه

بنویس دفعه آخرت باشه که اشتباه میکنی ! یه چیزی بنویس حساب کارش رو بکنه و به صد روش از تمام پیام رسان ...

کاش اینجوری مینوشتم ولی الان یه روز گذشته پیام بدم میفهمه که تونسته فکرمونو درگیر کنه منتظرم پیام دیگه ببینم جرش بدم