2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست
پاک نکردم که

نیست کدوم صفحه هست؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اخه هیچی به هیچی نمیخونه اگه چیزی بینشون بود که شوهرم بهم نمیگفت به نظرم خواسته اینجوری کرم بریزه طر ...

فقط اینو بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست تو مدام به شوهرت بگو ممنون که منو در جریان گذاشتی اعتمادم بهت خیلی بیشتر شد خیلی مرد پاکی هستی بعدم وقتی حواسش نیست گوشیشو چک کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امضات قشنکه👍

ممنون 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چرا صادقانه از خود شوهرت نمی پرسی؟ من اگه جات بودم راحت بهش میگفتم ...بگو من دلواپس شدم چرا این خانم ...

خودش اومد بهم گفت زنه که ازش ماشینو خریدیم برام پیام عاشقونه فرستاده گفتم از کجا فهمیدی اونه میگه پیامای قبلیش که درمورد ماشین صحبت کردیم هست  دیدم پیامشو جلو شوهرم با خنده و مسخره بازی رد کردم  شوهرم میگه فکر کنم دورو برش خالی شده دیگه مردی نیس یاد من افتاده.. یه بارم با خنده گفت اخری تخفیف داد فکر کنم داشته سرمایه گذاری بلند مدت میکرده الان خواسته تیرشو بزنه عوض اون تخفیف رو در بیاره

اونا زن نما هستن کاش کاربریاشونو بگین بقیه هم بدونن فریب نخورن

نمیدونم...نمیخوام برای خودم دشمن درست کنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فقط اینو بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست تو مدام به شوهرت بگو ممنون که منو در جریان گذاشتی اعتمادم ...

اون که اره با این که اعتماد صد درصد دارم بازم سعی میکنم حواسم باشه

برخلاف نظر دوستان من فکر میکنم که شوهرت بیگناهه چون اگر این دو نفر چتی داشتن باید علاوه بر تمام چت هاشون او دوتا پیام اول در مورد تعویض پلاک رو هم پاک میکرد .و اینکه به تو هم نشون نمیداد من فکر میکنم این خانم عمدا پیام داده که شوهرت جواب بده بگه شما و اینا و بعد کم کم باش روهم بریزه اون پیام رو ک دیده گرخیده

نمیشه اینحا بگین بعد پاک کنین یا تو تاپیکم؟

نه

اونها دنبال پولن نه روابط عاطفی

خب مردی که کمبود داره رو اول اینطوری خر میکنن تا بعد براشون پولم خرج کنه متاسفانه خیلی وقته دگ ج ن د گ ی به اون شکل یک شبه ای که ما تصور میکنیم نیست همین نفر سوم ها روابطشون چند ماه یا چند سال طول میکشه 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

منم صبحا شوهرم سر کاره کلا همش با همین تا فردا، یه مدت یه شماره رو زیاد می دیدم اهمیت نمی دادم، تا ی ...

وای خب چکار کردی

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
اصلا بعد چند سال چرا شماره اون خانم تو گوشی همسرت هست. یکم عجیبه.

اینکه چرا شمارش هست عجیب نیست

آقایون زیاد به این چیزا توجه نمیکنن

اینکه پیام اون خانم هنوز بعداز سه سال واسه فروش ماشین تو لیست پیام ها بوده. یکم شک برانگیزه

اسی عزیزم از کجا میدونی هنوز بیوه س ؟

ولی در کل به نظر من حساس نشو 

در واقع یوقتایی تغافل بهترین راهه

ولی هوشیار باش بدون غصه خوردن و استرس مداوم

اینکه چرا شمارش هست عجیب نیستآقایون زیاد به این چیزا توجه نمیکنناینکه پیام اون خانم هنوز بعداز سه سا ...

خبر ندارم الان چه وضعیه با توجه به حال سه سال پیشش گفتم اره خب شوخگهرم مثل خیلی از پیامای دیگه پاک نکرده صفحه چتش رفته پایین اتفاقا خوب شد پاک نکرد که بهم ثابت شد طرف کی هست