2777
2789
عنوان

میتونم بعدازسزارین خونه خودم بمونم نمیخوام خونه مادرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 106 پست
چراالانم که دارم تایپ میکنم خونه مادرمم که اینقدراصرارکردبیام ولی پشیمون شدم میخوام برم

چرا؟ دلیلش چیه دوست نداری

خواهرم 7روز زایمان کردن، خونه مامانم هستن، این جیزی که من دیدم، گفتم هرچقدرمیتونی بمون تاروبراه بشی ،

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خونه روالان ازصفرتاصدتمیزکردیم هیچ کاری نداره مرغ وحبوبات خیسونده فریزرگذاشتم فقط مشکلم سرپاشدنه که ...

من از بیمارستان اومدم خونه سزارین دوم کلا سرپا بودم فقط شب میخوابیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که سر نه روز گفت برو تازه من شیر به شیر داشتم یه سری ها دوست ندارن به دخترشون کمک کنن

چی بگم چی بگم چیییی بگم. 

خالا ماام فقط‌ منو بابامو مامانم بودیم . تو کرووونا‌اوایل‌کرووونا همون سه ماه اول ک اومده بود. 

من جا نداشتم واقعا برم. یادم میاد....هوووف

parasoo1989@
خونه روالان ازصفرتاصدتمیزکردیم هیچ کاری نداره مرغ وحبوبات خیسونده فریزرگذاشتم فقط مشکلم سرپاشدنه که ...

من از بیمارستان اومدم خونه سزارین دوم کلا سرپا بودم فقط شب میخوابیدم 

دنیا برعکس شده فکر کردم پدر و مادرت بچه ات دعوا می کنند من از خدام بود پدر و مادرم انقدر بچم دوست می ...

نه هیچوقت این حرفونزن بعدازاینکه یکم بچه بزرگ میشه اذیت میکنه همین مادرآدم برمیگرده میگه توچرابچه توتربیت نکردی؟آخه مادرِمن توگذاشتی شماهروقت تادهنمون بازشدبه بچه حرف بزنیم بهمون تشررفتیدالان شایدتواین چندروزچهارباری شدکه به من گفت چرابچه توتربیت نکردی دیگه نمیدونه دسته گل خودشونه به درد زن باباهم نمیخوره بچه چه برسه به مادر

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

عزیزم من شش روز بعد شروع کردم تنها شدم و کارارو انجام دادم قبلشم میتونی ولی باید بیشتر اسنراحت کنی و شیر بدی تا رحمت جمع بشه و بره بالا و کمرت بزگرده به حالت قبل و کلا بدن برگرده به قبل بارداری

یادت باشه دیدی توانشم داری زودتر از ده روز کار نکن که بعدا کمر دردی نشی یا خدایی نکرده افتادگی رحمو مثانه و کلی عوارض بازداری و زایمان

آخی الان که اسم کمکی آوردین یا خواهرم افتادم بمیرم که  تو دوتا زایمان من چقدر کمکم کرد مخصوصا اولی که دوقلو بودن آنقدر که هرجا میرفتیم همه فکر میکردن اون مادرشون هست ولی من تو زایمان اون نتونستم کمکش کنم دور بود ازم منم بچه کوچیک داشتم نمیتونستم برم 

چرا؟ دلیلش چیه دوست نداریخواهرم 7روز زایمان کردن، خونه مامانم هستن، این جیزی که من دیدم، گفتم هرچقدر ...

بالاترگفتم دخترم مشکلمه خیلی شیطون واذیت کن وحرف گوش نکنه ایناروهم میبینه شیرمیشه اصلاًبه حساب نمیاره آدموبعدش تادعواش میکنم فوراًخواهرم پشتش درمیادمیخوادمنو قورت بده

برای سرپا شدن کمپوت یا خود میوه آناناس،گوشت قرمز قرص آهن و فولیک اسید نیاز داری،راه رفتن خیلی برات مفیده،زمانی که بچه خوابه خودت هم سعی کن خواب باشی،همسرت مراقب بچه بزرگتون هست،اصلا نگران نباش میتونی،من خودم از روز هشتم کاملا سر پا بودم،بخیه ها رو هم روز هشتم کشیدم،بچه رو هم از یازده روزگی خودم دیگه حمام میکردم،خیلی راحت تر از اونیه که فکرش رو بکنی،مامان قوی هستی،برو تو دل زندگی،حتما از پسش بر میای،نینی رو خدا حفظ کنه قدمش برات خیر باشه،از طرف من بوسش کن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بالاترگفتم دخترم مشکلمه خیلی شیطون واذیت کن وحرف گوش نکنه ایناروهم میبینه شیرمیشه اصلاًبه حساب نمیار ...

خوبه که دوسش دارن اذیت هم بکنه اشکال ندارن فکر کردم میگن چرا بچت اذیت میکنه 

اوه چه ریسکی کردی زایمان و کلاس اول همزمان...تو این هفته های اول از خواهر یا کسی که میتونه بخواه تمر ...

قصدشونداشتیم ولی دیگه شدخودمم میدونم خیلی شراطم سختمه وکلاس اول پایه مدرسه بچه ست ولی خب چی کنم دیگه...

برای سرپا شدن کمپوت یا خود میوه آناناس،گوشت قرمز قرص آهن و فولیک اسید نیاز داری،راه رفتن خیلی برات م ...

خیلی ممنون عزیزم ازانرژی؟مثبتت من خودمم فکرمیکنم که راحت باشه ولی شوهرم خیلی سختش میکنه برام که نه نمیشه وفلان؛بهرحال ممنونم ازراهنماییات خداعزیزانتوحفظ کنه🙏

قصدشونداشتیم ولی دیگه شدخودمم میدونم خیلی شراطم سختمه وکلاس اول پایه مدرسه بچه ست ولی خب چی کنم دیگه ...

بچه رو هفته های اول بزاری خونه پدرت با شرایطی که میگی احتمالا بد نباشه...فقط خودت و نی نی خونه باشین خیلی راحت تره...بچه های کلاس اول هر روز یه قر و فر دارن بمونه پیش خالش و بقیه بهش برسن تو هم دغدغت کمتر شه..

خیلی ممنون عزیزم ازانرژی؟مثبتت من خودمم فکرمیکنم که راحت باشه ولی شوهرم خیلی سختش میکنه برام که نه ن ...

فدای تو عزیزم،مردا بر خلاف ظاهرشون از شروع هر کاری میترسن،زنا همیشه از نظر روحی قوی تر هستن،من میدونم که بری خونه خودت روزی هزار بار از خودت بابت تصمیمی که گرفتی تشکر میکنی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بچه رو هفته های اول بزاری خونه پدرت با شرایطی که میگی احتمالا بد نباشه...فقط خودت و نی نی خونه باشین ...

اینم میشه ولی خواهرم متآهله دائم اینجانیست مادرمم تنهاست بعدبذارمش پیش مادرم میترسم مادرمواذیت کنه سنش بالاست وای موندم این وسط اصلاً