2777
2789
عنوان

میتونم بعدازسزارین خونه خودم بمونم نمیخوام خونه مادرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 106 پست
اینم میشه ولی خواهرم متآهله دائم اینجانیست مادرمم تنهاست بعدبذارمش پیش مادرم میترسم مادرمواذیت کنه س ...

بچه که دنیا بیاد همه چی حل میشه و همه چی دست به دست هم میده که اذیت نشی نگران نباش

اینم میشه ولی خواهرم متآهله دائم اینجانیست مادرمم تنهاست بعدبذارمش پیش مادرم میترسم مادرمواذیت کنه س ...

خونه خاله اش انقدر امن هست اونجا بزاری بچه رو؟مادرتون فک نکنم رسیدگی درسی هم بتونن انجام بدن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو عزیزم،مردا بر خلاف ظاهرشون از شروع هر کاری میترسن،زنا همیشه از نظر روحی قوی تر هستن،من میدون ...

آره تصمیمموگرفتم میرم خونه خودم مادرمم ناراحت شدمیگم دوست داشتی بیاخونه من چطوره؟

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔
خونه خاله اش انقدر امن هست اونجا بزاری بچه رو؟مادرتون فک نکنم رسیدگی درسی هم بتونن انجام بدن...

خواهرم خونه دارنیست شاغله 

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

نه نگذار، بچه جدید آمده، سال اول هم که هست، فکرمیکنه طرد شده، حس حسادت ممکن درونش شکل بگیره، و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آره تصمیمموگرفتم میرم خونه خودم مادرمم ناراحت شدمیگم دوست داشتی بیاخونه من چطوره؟

آره عزیزم خوبه ولی طوری بگو مادرت ناراحت نشه،مثلا بگو انگار یکم حساس شدم روحیم به هم ریخته شاید برم خونه خودم آروم بشم،شما هم ببین اگر دوست داشتی بیا پیشم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود