2777
2789
عنوان

میتونم بعدازسزارین خونه خودم بمونم نمیخوام خونه مادرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 106 پست
چون بعد سزارین تا بخیه تو بکشی نمیتونی خوب بشینی یکی باید سر بچه رو بزاره زیر سینه ات که شیر بخوره

وای نگوووو اصلاًسردخترم هیچی یادم نمیادبدبختانه وای من چی کنم خیلی دوست دارم برگردم خونه م

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی ازلحاظ جسمی بدنم جواب میده که کارامو بکنم یانه؟چون اگه برم اونجااحساس میکنم روحیه م بدترمیشه

نرو به نظرم نزدیکانم زایمان کردن فقط دردسر برامن بودن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
گفتی‌هرچندروز شد میمونیم یاد جاریام افتادم. یکیشون ک سر‌اولی دوسالی‌خونش‌نبود😂سردومی ام یکسال از وس ...

وای نه اینقدر!!! آخرش ده دوازده روز. مگه خودشون خونه زندگی ندارن!!!عجب چیزا!

یعنی چی ازلحاظ جسمی بدنم جواب میده که کارامو بکنم یانه؟چون اگه برم اونجااحساس میکنم روحیه م بدترمیشه

عزیزم من خودم سه هفته پیش زایمان کردم . سزارین دوم . متاسفانه باید بگم سزارین دوم سخته . من اولی رو اصلا درد نداشتم ولی دومی با دکتر بهتر و بیمارستان خیییلی اذیت شدم . به نظر من اگه میشه یک هفته یا کسی بیاد پیشت یا تو برو خونه مادرت  . منم بچه بزرگم امسال پیش دبستانیه . با دو بچه خیلی سخته . منم بعد زایمان اولم افسردگی گرفتم میفهمم چی میگی ولی الان هم باید به فکر روحیات باشی هم جسمت . 

اگرهمسرت کمکت کنه بله میشه.یابگو چندروزی مادرت بیاد پیشت باشه.من مادرم اومد خونم.

همسرم مرخصی میگیره ده روزپیشمه اگه کافیه که پس میشه نه؟

حتما شیرخشک کمکی بده ک بچه اذیتت نکنه سعی کن قبل زایمانت وسایل پسرت اوکی کنی واسه مدرسه تا ۱۰روز ی کم بلندشدن و نشستن سخت هست بعدش اوکی هست

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
عزیزم من خودم سه هفته پیش زایمان کردم . سزارین دوم . متاسفانه باید بگم سزارین دوم سخته . من اولی رو ...

چی بگم ناامیدشدم باشه،انشالله بسلامتی وخوش قدم باشه براتون

من از لحطه ی به دنیا اومدنش رو پا بودم چون زردی داشت دستگاه اوردیم یککککک سره بیدار. رفته بودم خونه مادرسوهرم اونم نامردی نمیکرد هر چی غذای عجق وجق بود میپخت مامانم شهرستانه و پیره. به جز پخت و پز تمام کارا رو میکردم اعصابمم داغون شد 

اگر تجربه الانو داشتم میموندم خونه خودم یه کارگر میاوردم کارای خونه رو بکنه

وای نه اینقدر!!! آخرش ده دوازده روز. مگه خودشون خونه زندگی ندارن!!!عجب چیزا!

ب‌خداوندی خدا بگم یا کسی‌باورش نمیشه یا‌ همه همینجور‌تعجب‌میکنن😂انقد تنبلن ک حالت بهم میخوره. یکیشون ک شوهرش داره جدا‌میشه . یکیشونم از سرش‌باز‌کرده گذاشته دیگه همون خانواده خود‌دختره بکنن. 

parasoo1989@
سلام حتما باید کمکی داشته باشیکسی نیست بیادپیشت؟

چراالانم که دارم تایپ میکنم خونه مادرمم که اینقدراصرارکردبیام ولی پشیمون شدم میخوام برم