یعنی قبلا کشور بلوچستان بود ک نابود شده اره؟ واسه همین اومدن کشورمون
بلوچستان رو هم در ایران هم پاکستان(افعانستان که کلا محرومه) در نهایت فقر اجتماعی،اقتصادی،بهداشتی،تحصیلی و... گذاشتن تا هیچوقت نتونن بگن ما دوباره کشور مستقل میخوایم، چون نمیخوان بلوچستان رو از دست بدن بخاطر ثروتهای منابع و همینطور موقعیت استراتیژیکی بسیار بالا.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
افغان هام مسلمون هستند و انسان پس به دید بد بهشون نگاه کردن درست نیست ملاک در برتری افراد ایمانشونه ...
مسلمون؟!!!!
یه دوست دارم اینا اصالتا مال یکی از روستا های اطراف استانمون هستن بعد داشتن داخل روستاشون ساخت و ساز انجام میدادن چند تا کارگر افغان میارن برای کمک سر ساختمون بعد با یکی از مردای اون روستا این افغانیه دعواش میشه کلامی عصر اون روز دختر این اقا که حدود ۱۰ سال اینا داشته از خونه میره بیرون چندین ساعت میگذره برنمیگرده آخر شبم میشه هر چی میگردن خبری از این دختر نبوده فردا صبح جنازه ی دخترشون با وضعیت وحشتناک تجا... جلوی در خونشون بوده